Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

też jęczę abyście kurs skończyli zanim przyjdziecie na oddział wykonywać zlecenia lek oraz toaletę, jakże pogardzane czynności przez was :P

Gość gość
ale teraz trzeba, tak jak w wymaganiach pielęgniarki. Nie ma co się cieszyć uprawnieniami, bo ich nie cofną ale zabronić pracy w systemie owszem mogą

tak..już czuję tego kopa w tyłek od ministerstwa, trochę ślizga sprawa ponieważ uprawnienia mam a zakazuje mi się pracy w systemie :) marzenia ratownika oczywiście

Gość gość
pielęgniarki bez matury też miały uprawnienia a jednak zakazano im pracy, także nie ma się co cieszyć. Sprawa śliska, ale do zrobienia

Gość gość
/;tak..już czuję tego kopa w tyłek od ministerstwa,;; udajesz głupią czy tak na serio :/ pisałem o raczej płynnym usunięciu (a raczej zamknięciu dostępu kolejnym )pielegniarek ale wy to cwane mendy- pomostowki,ale nie punkty doszkalające i lepsze płace

Gość gośćaaaa
gość dziś ja-wyżej pisze jeszcze jeden gość

gość 19:55 sama jesteś menda, nie jest to moja wina, że jestem pielęgniarką i korzystam z tego przywileju :)

Gość gość
wytłumaczcie laikom co to znaczy pielęgniarka systemu czy lekarz systemu

Gość gość
to znaczy lekarz i pielęgniarka która ma prawo jeździć w karetce i pracować na sorze czyli lekarz mający specjalizację z anestezjologii, medycyny ratunkowej, ortopedii, pediatrii lub interny i analogicznie pielęgniarka anestezjologiczna itd...

Gość gość
google nie gryzie

Gość gość
zamiast czyli powinno być " i lekarz"

Gość gość
a mnie gryzie, masz jakiś problem?

Gość gość
Jeszcze z chrurgii...

Gość gość
no i co w związku z tym?

Gość gość
Mam, gardzę leniwcami.

Gość gość
aha, to fantastycznie

Gość gość
dziwne jakoś twierdziłyście że ratownik jak chce na oddział powinien iść na pielęgniarstwo hipokrytki

Gość gość
oczywiście, że tak :) chociaż kursik powinien być jakiś, my musimy robić żeby pracować chociażby na sorze

Gość gość
nudno tu się zrobiło

Gość gość
to czemu piguły mają kursiki i pomostów ki. Ratownicy i tak muszą się dokształcać do końca swojej pracy-pielęgniarka walnie specjalizacje i moze siedzieć na tyłku. A te wasze kursiki-raz udowadniają jaki jest wasz poziom kształcenia skoro ten głupi noszowy moze więcej od mgr. pielęgniarstwa,a dwa to ucieczka od zbierania punktów. Strasznie chytrym zawodem jestescie-same przywileje i kasa :/

Gość gość
''oczywiście, że tak usmiech.gif chociaż kursik powinien być jakiś, my musimy robić żeby pracować chociażby na sorze'' ty chyba nienormalna jesteś!!!11 za o wiele większą odpowiedzialnosc od waszej pracy na oddziale,mniejszej kasy,jeszcze zdobywamy mendy punkty edukacyjne!!!! to wy macie jakieś niekompletne studia,nie my!

Gość gość
Jakby ktos to czytam by pomyślał ze zarabiamy nie wiadomo ile:) A ty ratownik ciągle i ciągle jęczysz o tym samym

Gość gość
Jaka kasa gdzie:)

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
a wy macie jakieś zaoczne studia! i stąd te punkty edukacyjne :)

Gość gość
po zaocznych ratownik sam myśli :) po doktoracie piguła wykonuje polecenia :)

Gość gość
pielegniarki mogą tylko kręcić i cwaniaczkować ! zawód ratownika powstał po to by obalać przechwałki piguł. -piguła tyle się uczy-ale ratownik po szkole policealnej moze wszystko robić i pracować samodzielnie -piguła tyle się doszkala-tylko dlatego ze studia to pic na wodę nie dające uprawnień -piguła tak mało zarabia-często więcej od umysłowych pracowników-ratowników,stażystów,niektórych internistów -piguły maja taką odpowiedzialnosc-gooowno prawda,odpowiedzialnosc na oddziale ma lekarz ,natomiast ratownik moze pracować samemu

Gość gość
''a wy macie jakieś zaoczne studia! i stąd te punkty edukacyjne usmiech.gif'' pyskówka pozbawiana sensu specjalnie są studia pielegniarek tylko dzienne by osoby pracujace nie mogły studiować miej pielęgniarka-mozliwosc strajkowania s szantażowania. a niedające żadnych uprawnień studia są po to by piguła musiała robić kursiki,i uniknęła punktów edukacyjnych. ratownik po zaocznych studiach: -samodzielność na karetce podstawowej-możliwość podania ponad 40 leków -pielęgniarka po mgr,doktoracie i specjalizacji-pracuje na zleceniach lekarza :),nie musi się uczyć do końca swojej pracy, tyle o kłamstwach i przechwałkach piguł