Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moderacja ma prawo kasować temat

Polecane posty

Gość gość

nie pisze o tym forum, ale innych forach, gdzie jeśli sie napisze temat to moderacja go skasuje jesli nie odpowiada poglądom grupy tam rządzącej

Gość gość dwa
Ciekawe o jakim portalu piszesz... Pewnie nie powiesz. Jeżeli kasują tematy to nie jest to miłe, ale im niestety nie zabronisz

Gość gość
to nie tylko moderacja kasuje tu wypowiedzi ( na ogół z powodów regulaminowych) , ale niestety również hackerzy z zewnątrz . Pewnego razu wpisałem sposób jak uciec od satanistów , a po dwóch dniach po zapisie nie ma śladu . Również zauważyłem działanie islamskich piratów. Być może należy zwiększyć oprogramowanie ochronne anty-szpiegujące .

Gość gość
Pewnego razu wpisałem sposób jak uciec od satanistów x Ale w jakim sensie uciec od satanistow ?

Gość gość
Jak uciec od satanistow?Uwolnic sie od ich wplywow czy jak ?

Gość gość
uciec od satanistów czy innych sekt , dla tych którzy dali nieszczęście się tam zwerbować i zapisać . Teraz są w agonii , gdyż oni pokazują im teraz prawdziwą okrutną niegodziwość uważając (niesłusznie) że są już straceni , co nie jest prawdą .

Zawsze w regulaminach, zastrzegają sobie takie prawo. Dziś usunęli mój interesujący temat. W którym zapytałem, dlaczego zarejestrowani użytkownicy są tu w mniejszości.