Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoczyc z mostu

Byly facet non stop dzwoni

Polecane posty

Gość skoczyc z mostu

Wczoraj nagral mi 32 wiadomosci na poczcie glosowej. Zablokowalam go, ale dzwoni z zastrzezonego. Juz nawet sima wyciagnelam z telefonu, zebym chociaz miala dostep do fb i whatsappa przez wifi. A tresc jego wiadomosci... Wyznaje milosc, pozniej ubliza, w okolicach godziny 17 grozi a nastepnie szantazuje wyimaginowanymi oszczerstwami. Dzisiaj to samo, telefon napier***a od ranu, wysiadam nerwowo. :( nie odsluchuje tego co mowi, ale nie chce kasowac, bo kto wie, moze bede musiala z tym pojsc na policje...

Gość gość
masz psychofana

Gość gość
Mój ex groził mi samobójstwem to był koszmar, musiałam isc do psychologa bo nie radziłam sobie z tym. Niestetyy ale niektórzy strasznie uprzykzają zycie po rozstaniu

Gość gość
O tak... W grudniu zamknal drzwi na klucz i schowal, Wzial kuchenny noz i oznajmil ze teraz bede patrzec jak sie zabija. Wczesniej zdemolowal cale mieszkanie, polamal szafe i drzwi. Z mostu tez juz skakal, tylko ze byl to bardzo niski most... Mysle ze blefuje ale reki sobie nie dam uciac ze mi nic nie zrobi.

Gość gość Belmondo
Witam zgłoś ten fakt na policję to jest nękanie i stalking są na to paragrafy§ Pozdrawiam Belmondo

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Niech z nim.twój ojciec porozmawia ze ma się odczepic!! Zadzwoń do jego rodziców ze cię straszy zbieraj dowody na policję, miałam ten sam przypadek facet pobił mnie bo mnie kochał,toksyczny związek trzeba przerwać

Gość skoczyc z mostu
Tacie raczej zawracac glowy nie bede a tym bardziej jego rodzicom, bo ja mam juz prawie 30 lat.. Po prostu musze zmienic numer i najlepiej miejsce zamieszkania....

Gość gość
Mialam identyczna sytuacje. U mnie z ta różnica ze cala dobe pisal i dzwonil. Przysiegam jak rano sie budzilam mialam ok. 300 wiadomosci i polaczenia. W dzien to tak pisal ze az telefon mi sie zacinal. Wylaczalam a jak wlaczalam to az sie psul... Na poczatku jeszcze odbieralam telefonu to wyznawal milosc a pozniej wyzywal i groził ze mi leb rozwali. Pozniej juz nie odbieralam nie odczytywalam. Trwalo to z miesiac. Z tego co sie dowiedzialam pozniej od znajomego chcial popelnic samobojstwo biegal po domu z nozem i robil takie akcje ze sie w glowie nie miesci. Ja bylam wykoncozna psychicznie w pewnym momencie odebralam i powiedzialam ze ide na policje z tym. Kilka dni jeszcze nekal ale pozniej juz dal spokuj. Bylam jedna noga na komisariacie ale odpuscil.. Jedyna rada to czas.. Nic wiecej nie zrobisz albo policja. Widze ze nie tylko ka trafilam na psychopate