Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja żona jest alkoholiczka?napewno jest poy****a

Polecane posty

Gość gość

Czy moja żona jest alkoholiczka?napewno jest poy****a

Gość gość
nie wiem czemu nie dodal sie moj temat..wczoraj prywatnie u lekarza dowiedziala sie ,ze sa wyniki i jej guz sie powieksza. Generalnie nie pije. Bardzo rzadko. Ost, raz ze szwagiuerka piwo na pol w 1 dzien swiat. Wczesniej to chyba z rok przed tym. Nie pamietam. Dzis wyslala mnie po piwo,zeby " przez moment nie myslec o tym,ze osieroci dziecko" i,zeby przestac plakac itp. Kupilem. Wyslala mnie po kilka nowych,ale odmowilem. Powiedzialem,ze ma isc sama, aona,ze sie wstydzi. Poklocilismy sie, wyzwalem ja od alkoholiczek,a ona ,ze ja chelje po 5 kazdy weekend a ona sie slowem nie odzywa a ja dre jape przed sasiadami i robie z niej menelke i mam pojsc jej kupic,bo ona ma dzis prawo. Odmowilem,zamknalem sie na zamek w pokoju,a ona siedzi i ryczy...no normalna jest?

Gość gość
1.jestes psychiczny 2.twoja so a to nie alkoholiczka lecz to TY alkoholik 3. Idz ja wspieraj idioto.

Gość gość
no dobra, ale mogla powidziec " chce 3 piwa" a nie wypija jedno i mowi,ze w sumie to by sie chciala nayebac i mam leciec po nastepne...ja jak sobei kupuje to na zapas

Gość gość
Bidna ona jest z takim błaznem co nawet nie da jej wypić kilka piw.

Gość gość
jakiego ma guza ? pewnie załamana i chce to zpić , daj jej spokój wesprzyj od jednego upici sie nie stanie alkoholiczką .musi sie oswoic z taką informacją

Gość gość
Jestem zamkniety w pokoju. Zabralem jej portfel. Dziecko juz spi. Mowi,ze mam otworzyc, ze rozyebie te drzwi, wyzywa od najgorszych. Nie poznaje jej. Mowie jej,ze zadzwonie na policje,ze sie awanturuje po pijaku. Powiedzialem to glosno,niech sasiedzi wiedza. A ona " ty s*******, niech nam zrobia test spozycia w ostatnich trzech miesiacach,jak robia w rodzinach z niebieska karta, a wyjdzie kto jest alkoholikiem" ,mowie,ze dzwonie na policje,ze tobi rozrube po pijaku,a ona,ze " trzesie sie ze strachu,juz sie pakuje na izbe wytrzezwien"...wypila jedno piwo i juz jej odbija

Gość gość
ma chłoniaka

Gość gość
Powiem jedno - czytałam tu rożne prowo, ale to siegnelo dna.... Albo niżej :O

Gość drzewoczereśniowe
Chryste !!! Mam nadzieję, że to prowo, bo jeśli po tej ziemi chodzą takie z/j/e/b/y to jestem przerażona :(

Gość gość
:S

Gość gość
:s

Gość gość
powinna wziasc noz i cie z/je/bac.

Gość Relipka
Jak byś był normalny to sam byś jej zrobił dobrego drinka na rozluźnienie! Coś w tym stylu http://przepisynadrinki.com.pl/ a nie zwykłego piwa jej żałujesz :/