Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek128

Co mam myśleć?

Polecane posty

Ostatnio na imprezie poznałam bardzo sympatycznego chłopaka. Tańczyliśmy pół wieczoru, trzymaliśmy się za rękę... pod koniec imprezy chłopak powiedział, żebym do niego napisała na sławnym "facebooku" i tak zrobiłam następnego dnia ... (nie mogliśmy się spotkać bo mieszkamy w innych miastach). Pisaliśmy tydzień, ale 2 dni temu wysłałam do niego wiadomość, odczytał ją później zaznaczył jako nieprzeczytaną i do tej pory nie odpisał mimo, że prawie cały czas jest dostępny. Pomóżcie nwm co mam o tym myśleć . A tak dobrze się dogadywaliśmy... Mam napisać jeszcze raz?

Gość gość
pewnie ma dziewczynę i to ona sprawdza mu fejsa

Właśnie ostatnio dowiedziałam się od kolegi, że jeszcze niedawno miał dziewczynę, ale teraz już nie wie. :(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
pewnie sprawdziła zobaczyła że gada z jakąś laską i mu nawciskała a temu teraz głupio się odezwać bo co ci napiszę sorry mam laskę która zabroniła mi z tobą pisać

Właśnie też mi się tak wydaje. Ale on cały czas przekonująco mówił, że niema dziewczyny .