Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobaja mi sie tylko przystojni faceci, a jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość
piekna nie jest

Gość gość
Ja Ci powiem ze ja widuje same brzydule z przystojnymi bo oni to się chyba dowartosciowuja w ten sposób. Haha A poza ty wątpię że brzydka , zawsze możesz zadbać o figurę czyli ćwiczyć , zapisać się do fryzjera nieco lepszego aby wybrał dla ciebie fryzurę pasująca do kształtu twarzy i do makijażystki fajnie jakbyś umówiła wizytę i by pokazała co tobie pasuje a co nie :) i laska gotowa a przede wszystkim najwięcej wiary w siebie, odwaznjejsze ubrania , szpilki i leeecisz! Ja się uważam za w sumie atrakcyjna a duzi przystojniakow jakby się wstydzilo takiej laski ha ha...chociaż często też mam zwątpienie ale taka pora roku..nnie wszystko widzimy na kolorowo

Gość gość
nie dosc ze brzydka to i glupia

Gość gość
Czasem brzydule wyrywają całkiem przystojnych facetów. Ale. Same o nich zabiegają, a potem są świetne w łóżku, a w życiu taką partnerką-przyjaciółką, do tańca i różańca.

Gość gość
Wyrywanie facetow nie jest w moim stylu... To juz predzej zostane stara panna. Pod tym wzgeldem jestem staroswiecka i uwazam ze 1szy krok nalezy do mezczyzny :) U fryzera nie bylam juz z 4 lata, a u komstyczki nigdy w zyciu i watpie zebym poszla, nie znosze jak mnie ktos obcy dotyka, zreszta wiem co mi pasuje tylko nie chce mi sie codziennie czegos dobierac. Szpilki to tez mordega, wole trampki :)

Gość gość
W trampkach to cie jeszcze nie widziałem, chyba ze nie zwrocilem na to uwagi,następnym razem dokładniej ci się przyjrze:D

Gość gość
Jezu kolejny swir.

Gość gość
Jestem Alvaro przystojniak i podobają mi się brzydkie jak śpią

Gość gość
Kolejna nawiedzona:D

Gość gość
Calkiem mozliwe :D zaraz sprawdze objawy opetnia/

Gość gość
Jesteś brzydka i czekasz, aż przystojniak sam cię poderwie, bo jesteś "staroświecka"? I chodzisz w trampkach? No cóż... Może kota sobie kup na pociechę? Bo na przystojniaka masz szanse podobne jak na lot na księżyc.

Gość gość
Ja jestem bardzo atrakcyjna i lecą na mnie rzesze facetów. Ostatnio jeden wybił się z tej grupy i byliśmy razem. Z czasem się w nim zakochałam, pomieszkiwaliśmy ze sobą, spaliśmy, jedliśmy, gotowaliśmy, rozmawialiśmy... Parę tygodni temu powiedział mi, że nie wyglądałam mu na początku na taką, która chciałaby być w związku i jemu taka poważna relacja nie pasuje, więc niestety trzeba to zakończyć... Ale cóż, wciąż czeka na mnie gromada wolnych facetów, także tylko się cieszyć... :o

Gość gość
Kurczę autorko wyobrazilam sobie Ciebie ...nie chce być chamska wierz mi ale posiadasz najgorszy typ urody...A raczej jej brak. Bo można miec brzydka twarz czy kilka elementów ale zawsze na siłę bądź nie znajdzie się coś co przykuje uwagę a Ty jesteś skreslona na starcie, mam radę dorob się dużych pieniędzy, to może się znajdzie ktos chętny na związek z rozsądku

Gość gość
nie czekam az mnie w ogole jakis facet poderwie, bo w cuda nie wierze :D chcialam sie tylko wyzalic z mojej beznadziejnej sytuacji i moze pocieszyc kogos, kto narzeka na tym forum ze inni maja gorzej ;) nie bede zaprzeczac co do urody, gorzej chyba byc nie moglo :) ale zwiazek z rozsadku tez nie dla mnie, wole byc sama. nawet zdazylam sie juz troche przyzwyczaic.

Gość gość
facetom podobaja sie wszystkie kobiety.

Gość Tatianka6

Ja Cie rozumiem autorko. Tez jestem brzydka, male cycki, tradzik po 30, pociagla twarz czesto opuchnieta twarz i cialo przez chorobe.

A podobali mi sie wylacznie ladni.  Zazwyczaj ci  z powodzeniem. I co zrobilam? Zaczelam leczyc tarczyce i brac pigulki na cere i troche pomoglo. Nawet mialam jakies powodzenie choc wiadomo nie jak pieknosc. Ale mialam przystojnych. To byly milosci bez zoboeiazan z ich strony ale zawsze cos. Oni mnie podrywali o dziwo. Pozniej probowalam byc z brzydkimi ale nie bylam w stanie obrzydzalo mnie calowanie. Tak samo jak wielu pewnie mnie sie brzydzilo. Az w koncu poznalam ladnego ale nie modela faceta i jest moim mezem.

Wiec moja rada - miej swoje wymagania ale spusc z tonu. Nie bierz sie za rozchwytywanych. Zmieniajacych partnerki. Np sa cechy wygladu dla Ciebie ktore musi miec a raczej podobac sie ogolem jakos go zachec moze Ci sie poszczesci.

Ci popularni ni3 sa dla nas chyba ze sie jakos wyrobisz, nie wiem ja probowalam z hormonami a ciuchy niby lepsze ale nosilam raczej plaskie buty jak juz to 7 cm max. Jakis ladny plaszczyk na wiosne, kolor znaczny, zapusc wlosy jak mozesz. Mi wypadaja nieraz przez hormony wiec raz mam do ramion teraz za lapatki ale raczrj rzadkie. Rob co mozesz pocwicz, rower. Niech Cie widza ze nie wstydzisz sie twarzy. W lecie zaloz ...enke koturny wygodne. I nie czekaj z desperacja staraj sie skupic na czym innym. Ale patrz facetom w oczy nie boj sie.