Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was jest wysmiewany za wygląd i nie rozumie dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

ja wiem, że nie jestem piękna, mam dziwny profil, mało tłuszczu pod oczami co wygląda jak dołki pod oczami, jak u niektórych starszych ludzi czy narkomanów i MNÓSTWO razy ktoś mnie wysmimiał, siedziałam na wykładzie i jakieś koleżaneczki z tyłu w smiech bo akurat atrzyłam w lewo i widac było wyrźni mówj profil, było w moim okresie dorastania z kilkanaście albo i więcej sytuacji kiedy idę ulic i jakaś para ludzi w smeich choc o niczym nie rozmawiali, wybuchli smeichem jak mnie zobaczyli....jak ja moge się dobrze czuć w swojej skórze skoro takie obrzydliwe rzeczy zdarzyły m iisę nie raz nie dwa, ale jakby tak policzyć to może ze 30, 40 razy, nie wiem dokładnie :( nawet jedna koleżanka była świadkiem takiej sytuacji i popatrzyła na mnie z takim smutniem i litością, że mnie to spotyka :( zdarzyło mi isę to nawet pierwszego dnia pracy, siedizleiśmy w kółku bo nam tłumaczono pewne rzeczy i starsi pracownicy (chociaż i tak to były jacys 20paraolatkowie płci męskiej) przyszli sobie popatrzeć na nowych bo akurat system nie działał i nie mogli pracować i jak tylko usiedli to po chwili słysze śmiech, wybuch smiechu i uciekli stamtąd ja już nie wyrabiam, chcę mieć jak najmniej do czynienia z ludzmi ;/ może mam jakieś drobne wady le kurdę ludzi mało urodziwych jest sporo i oni jakoś nie sa tak straumatyzowani jak ja :( kiedyś usłyszałam jak jakieś gimby w autobusie, ze wyglądam jak UWAGA pies.......jak ja mam mieć wiarę w ludzi skoro poznałam i hc z najgorszej strony? nawet boję się mieć dzieci by one nie przeżywały tego samego.

Gość gość
mam nadzieję, że da sie to zrozumieć, pisałam w emocjach

Gość gość
Jak ja moge być pewna siebie skoro całe zycie to sie za mną ciągnie? Próuje ocś robic z życiem, ale kiedy tylk oznów się to przydarza to jakaś część mnie umiera. jestem załamana rasą ludzką :( Nie chcę wśród nich żyć.

Gość gość
I najsmieszniejsze jest to, że śmeiją sie z tego na co nie mam wpływu, z rysów twarzy. Niby można operować okolice pod oczami, ale boję sie ryzyka, można nawet stracić wzrok przy takich kombinacjach. widuję różnych ludzi i nie jestem jakoś o wiele brzydsza o całej reszty ludzkości. Po prostu mam parę wad.