Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smsy męża z koleżankami

Polecane posty

Gość gość

Czy wasi męzowie tez mają koleżanki do smsów? Wściekam się, że mój pisze a i od nowych znajomych zaraz bierze nr tel Ja uznałam że będzie wporządku wobec męża znajomości z mężczyznami zakończyć Czy jestem za staroświecko wychowana? Czy to tylko zazdrość moje niepotrzebna?

Gość gość
Nudzi sie z Tobą,zrob cos z tym.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź. Też tak myślałam ale nie ma u nas nudy. Sex jest super, staramy się wychodzić z domu mimo że mamy noworodeczka w domku. Nigdy też nie pisze przy mnie. Tylko na spacerze z psem albo w pracy. Nie wiem sama. Może rzeczywiście znudzony jest codziennością ze mną

Gość gość
Gdybys znała te kolezanki, to byłoby w porządku. I gdyby pisał przy Tobie, bo nie ma nic do ukrycia. Porozmawiaj z nim, powiedz, jak się czujesz, i niech odwróci sytuację- Ty piszesz po kątach z kolegami. Jak on by się czuł??

Gość gość
Rozmawialismy o tym właśnie. Próbowałam mu wytłumaczyc że nie jest mi z tym fajnie. Pewnie nie zadziała więc powiedziałam i zrobiłam jeszcze coś. Odnawiam znajomości z kolegami i też będę pisała ze "starymi" kumplami. Zawsze uważałam że w związku tak się nie robi ale sam tak zadecydował. Efekt - usunięte nr tel koleżanek Na jak długo? Zobaczymy