Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o kochankach?

Polecane posty

Gość gość

To wg was idiotki ze marnuja sobie zycie? Czy wrecz przeciwnie?

Gość gość
Raczej idiotki, chyba, ze sypiaja z facetem dla kasy etc wtedy sa podle tak naprawde w ukladzie gdzie facet ma zone i kochanke wygrany jest tylko facet zony w wiekszosci tez idiotki :(

Gość gość
Temat stary jak świat , już nie jednokrotnie się tu pojawiał czyli klasyczna prowokacja , eh komuś baaaardzo się nudzi ;)

Gość gość
*niejednokrotnie

Gość gość
Jaka prowokacja? Pytanie co sądziecie o kochankach jest prowokacja? :) Nie rozumiem... Poprostu ciekawi mnie czy postrzegacie je za glupie czy raczej za takie co moga jednak na tym cos wygrac?

Gość gość
A co mamy myśleć? Co sobie p*****aja to ich

Gość gość
Kochanki, kochankowie to często osoby bardzo zakompleksione i zawistne, zdobycie osoby zajętej to taki sposób na podbudowanie swojego ego, bo niby to trudniej zdobyć kogoś takiego (co często wcale nie jest prawdą) sama/sam nie potrafię stworzyć związku to chociaż spieprzę je innym :)

Gość gość
14:43- no ,a co jeżeli taka dziewczyna/ kobieta sama jest w związku, a jeszcze do tego jest kochanką żonatego? Bo jej z nim jest dobrze w lozku np?

Gość gość
sama jestem mezatka i mam kochanka ktory ma zone i jest nam ze soba cudopwnie.ja otrzymuje od niego to czego nie mam w domu a on ma to czego pragnie.jestesmy ze soba szczesliwi...

Gość gość
a nie możecie odejść od swoich współmałżonków i żyć w swoim , namiętnym związku? bo w łózku przekazuje sobie płyny ustrojowe już 4 osoby a co jeśli oni tez kogoś na boku oblizują? trochę tłoczno nie uważasz?

Gość gość
14:43- no ,a co jeżeli taka dziewczyna/ kobieta sama jest w związku x Widocznie jest w kiepskim związku, bo gdyby była w udanym to nie miałaby potrzeby szukać czegoś na boku, więc można to podciągnąć pod nieumiejętność tworzenia związków :)