Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczyłam szefową i jej dziecko kilka dni po porodzie.

Polecane posty

Gość gość

Nie piszę tego z jadem, wręcz przeciwnie, ale nowa mama wygląda...źle i to bardzo. Przemęczona, utyła mocno (nigdy nie widziałam jej z tak wyraźną oponką) i widać, że nie bardzo chciała tego dziecka. Pewnie z czasem się jej polepszy i zrzuci te dodatkowe kilosy, ale teraz to jakby inna osoba była... A dziecko? Myślałam, że jak zobaczę niemowlę to coś mnie trąci w środku, jakaś struna, coś co mi powie, że oto instynkt macierzyński... Zamiast tego zobaczyłam wyłupiaste, niezbyt przytomne oczy, niezgrabną główkę i czerwoną skórę. Dziwne przeżycie, nieco rozczarowana jestem... Ale to antykoncepcja skuteczna, bo widok tej kobiety nie schodzi mi spod powiek, brrrrr, nie wyobrażam sobie, że miałabym sobie pozwolić na tak...potężną budowę. :O

Gość krusowa
Nudzi ci sie durnoto?

Gość gość
18:48 Nie nudzi. Masz coś więcej do dodania?

Gość gość
Autorko...prosze,powiedz ,ze nudzi Ci sie i to tylko prowokacja.

a co myslałas, ze po porodzie bedzie wygladała jakby wyszla prosto z kilkudniowego pobytu w SPA?! Uspokój się i wyjdz stad

Gość gość
A w jaki sposób ten temat miałby prowokować? Że niby chcę wyłowić rozeźlone matki, które będą mi tu ciskać? Nieeee. Serio, kobita wygląda fatalnie teraz, pomyślałam sobie, że jak ją zobaczę, to będę miała pogląd na to, czy będę chciała mieć dzieci czy nie... To upiorne wymęczenie na jej twarzy mnie nie zachęca... :O

Gość gość
Po kiego grzyba na mnie wsiadacie? Mówię tylko jak jest. Jak się nie bardzo chce dzieci, to lepiej ich nie mieć wcale...

moze chciała miec dziecko? nie dla kazdego w czasie rodzenia i wychowywania malenstwa liczy sie wyglad :O

Gość krusowa
Jak się zakochasz to będziesz chciała mieć dzieci. I te wyłupiaste oczy z których teraz drwisz będą najcudowniejszymi oczami na świecie. I w doopie będziesz miała fałde na brzuchu.Ona i tak zniknie! tyle.... Durnoto :D

Gość gość
Nie dla każdej, chciałaś powiedzieć. Czy faceci są na tyle wyrozumiali, żeby taki stan rzeczy zaakceptować i np. nie uprawiać seksu przez jakiś tam czas, patrzeć na żonę, która jest już znacznie mniej atrakcyjna, który to facet na dodatek będzie rozdrażnionym księciem, bo dziecko krzyczy?... Jak sobie poradzić z czymś takim?

Gość gość
Jesli spojrzenie na inna kobiete ma dac Ci rozeznanie czy Chcesz byc matka i mialo jakos zachecic to wybacz ale jak tu ktos napisal, Jestes durnota o ptasim mozdzku. Czego sie spodziewalas,ze bedziemy przyklaskiwac jak ta kobieta okropnie wygladala? Z tego jak piszesz da sie odczuc,ze jej nie lubisz i masz glupia satysfakcje widzac ja w gorszej formie. Jesli wreszcie dojrzejesz to zrozumiesz,ze sa w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz wyglad. Najlepsze kwiatki z Twojej wypowiedzi :"widac,ze nie bardzo chciala tego dziecka" doprawdy,a po czym poznalas ? :-)

Gość gość
Otulona zaloguj się.

Gość gość
gość dziś Nie dla każdej, chciałaś powiedzieć. Czy faceci są na tyle wyrozumiali, żeby taki stan rzeczy zaakceptować i np. nie uprawiać seksu przez jakiś tam czas, patrzeć na żonę, która jest już znacznie mniej atrakcyjna, który to facet na dodatek będzie rozdrażnionym księciem, bo dziecko krzyczy?... Jak sobie poradzić z czymś takim? xxx No wiesz jak mam takiego faceta który nie uprawial seksu przez jakis tam czas bo byliśmy w rozłące i nie musiałam zachodzić w ciaże żeby się przekonac, ze nasz związek jest czymś solidnym na co jakieś przejściowesytuacje nie mają wpływu?:) Gdyby mi koleś skoczył na bok albo robił wyrzuty o brak seksu podczas połogu to nie byłby już moim facetem bo takiego pustaka i egoistę kopnęłabym w tyłek:) Po porodzie skóra jest rozciągnieta na brzuchu, wszystko jeszcze dopiero wraca do siebie, macica jest rozciągnięta, tak gadasz na swoja szefowa a ona za jakiś czas wróci do normy za to nie wiadomo jak ty wtedy będziesz wyglądać, z twoich wypowiedzi podejrzewam, że ogólnie i tak musisz wyglądać od niej gorzej, dlatego taka jesteś mega szczesliwa że możesz jej wytknąć jakaś tam fałdkę :)

Gość gość
Myślałam, że jak zobaczę niemowlę to coś mnie trąci w środku, jakaś struna, coś co mi powie, że oto instynkt macierzyński... chcesz mieć uczucia macierzyńskie na widok cudzego dziecka? no gratuluję wybitnej głupoty

Gość gość
buahahahahahaha, naogladąło się głupie dziewczatko filmów, an których kobiety w połogu sa wymalowane i usmiechniete i mysli ze to zycie. Popróbujesz kilka-kilkanaście godzin wypychać z siebie arbuza to zobaczysz jak się wyglada na wypoczetego

Gość gość
taki wstyd! niby szefowa a jej z peezdy bachor obsligły wylazł bleeeeeeeeee

Gość gość
No i co tak beczycie na dziewuche? Założyła temat bo akurat taka mysl jej w głowie sie pojawiła a te juz atakują! Mi tez nie podobają sie noworodki i nie widzę nic uroczego ani pięknego w macierzyństwie, i nie muszę byc matka by tak oceniać. Wiele kobiet wzrusza sie i roztkliwia patrząc chocby na zdjęcia małych dzieci a ja krzywię sie z niechęcią patrząc na nie. I co mozna? Mozna!

Gość gość
Nikt jej nie kazal zachwycac sie i piac nad dzieckiem szefowej ale po co zaklada takie glupie tematy? Wyraza mysli w glupi,dziecinny sposob i ocenia kobiete starsza od siebie, zaklada ze ta nie chciala swojego dziecka. Skad ona moze wiedziec takie rzeczy? Jesli udaiela sie na forum ,musi liczyc z tym,ze ktos wyrazi swoja opinie niekoniecznie pochlebna.