Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On wciąż milczy

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciliśmy się miesiąc temu. Jak głupek zablokował mnie na komunikatorze. Co tydzień odblokowywał i coś pisał. Minął miesiąc, a umawialiśmy się że miesiąc milczenia i on dalej mnie nie odblokował. Nie wiem jak chama potraktować. Na chwilę tylko dziś mnie odblokował i znowu zablokował. Co on chce tym pokazać\?

Gość gość
Ja nie dzwonie , nie piszę do niego, bo jak na początku próbowałam to to olewał, więc też dałąm sobie spokój. Tylko po co mnie blokuje skoro ja i tak milcze.

Gość gość
jak rozmawiacie ze soba tylko na komunikatorze to rozumiem że jesteście w wieku gimnazjalnym... odblokowuje Cię żeby zobaczyć czy Ty go zablokowałaś, co powinnaś zrobić miesiąc temu i tylko raz na zawsze ;)

Gość gość
Niestety nie jesteśmy z gimnazjum. On sie zachowuje za to jak gimnazjalista mimo że jest starszy ode mnie i bawi sie w gierki manipulacyjne. Na dodatek jest mściwy i podejrzewam że za to że mu nie odpisałam jak mnie odblokował to się mści i milczy teraz

Gość gość
to znajdź kogoś innego, bo to zwykły dzieciak... myślisz że jak komuś na kimś zależy to nie odzywa się tygodniami, mści itd.?

Gość gość
To było tak że pokłóciliśmy się i on zapowiedział że tydzień się do mnie nie odezwie, aja mu na to że może milczeć nawet miesiąc. Czyli tak jakby na moje życzenie milczy miesiąc. Odblokowywał mnie co jakiś czas i coś pisał, więc wydawało mi się że mimo wszystko mu zależy. W ten piątek nawet mnie odblokował. A teraz dalej blokuje mimo że miesiąc dzisiaj mija.