Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle trafiam na beznadziejnych facetow czy są jeszcze normalni?

Polecane posty

Gość gość

Jeden np chamski i despotyczny, drugi traktujacy mnie jako obiekt seksualny tylko i wylacznie, trzeci ukrywajacy, ze ma narzeczona :O I jeszcze moglabym kilku wymienic... Podobno jestem ładną dziewczyna, zreszta nie raz faceci sie ogladaja za mna, ale cos nie mam szczęścia chyba czy co...Chcialabym znaleźć prawdziwa milosc i faceta ktory bedzie mnie wart

Gość gość
wymagasz modela to mas za swoje :)

Gość gość
Dzizys znowu Ty. Albo źle szukasz albo coś masz w sobie.

Gość gość
Grunt to dobre mniemanie o sobie. ,kek

Gość gość
już do Polski zmierzają z południa Ci prawdziwi. mam nadzieję na wielką miłość

Gość gość
Za bardzo pragniesz być z kimś, i po porcji gładkich słówek przestaniesz myśleć i analizować. Tak naprawdę, to oni Cię wybierają, bajerują i zdobywają. Masz jakieś wymagania, kryteria, poprzeczki w doborze facetów, czy bierzesz każdego, który Cię adoruje?

Gość gość
Za bardzo pragniesz być z kimś, i po porcji gładkich słówek przestaniesz myśleć i analizować. Tak naprawdę, to oni Cię wybierają, bajerują i zdobywają. Masz jakieś wymagania, kryteria, poprzeczki w doborze facetów, czy bierzesz każdego, który Cię adoruje?

Gość gość
Wydaje mi się ze nie umiesz rozpoznać normalnego faceta. Albo Masz dziwne wymagania

Gość gość
20:17- oczywiscie,ze nie kazdego... nie kazdy nawet jest w moim typie, desperatka nie jestem... Ale na poczatku wydaje sie wszystko pieknie,a potem wady wychodza :O I tak juz ktorys raz z rzedu. Miałam kiedys fajnego faceta, ale tylko jednego bo kolejni to byli dupki. Niestety go porzuciłam , glupia wtedy bylam

Gość gość
20.14 jesteś nimfomanką? Masz ochotę na takiego śniadego, co podciera się ręką? A potem dotyka kobietę? Brrr.. Mylisz seks z uczuciem.

Gość gość
bo oni się podlizują żeby ciebie zaliczyć proste.

Gość gość
za dużo wymagam? tylko by był bogaty , miał ferrari , przystojny , wykształcony , by miał bogatą rodzinę [jak umrze to dużo mu zostawi , i grubego , długiego penisa. i był zakochany we mnie ślepo czy to dużo?

Gość gość
Daj foto krocza i cycków

Gość gość
20.14 jesteś nimfomanką? Masz ochotę na takiego śniadego, co podciera się ręką? A potem dotyka kobietę? Brrr.. Mylisz seks z uczuciem. Autorko, znalazłam błąd w Twojej ocenie. Co to znaczy "wszystko pięknie"? Czyli młody, piękny, bogaty, kulturalny, szarmancki, ze stabilną pracą, mieszkaniem, z dyskretnym rodzicami, zakochany w Tobie od pierwszego wejrzenia, traktujący Ciebie jak księżniczkę? To skąd się wziął taki chamski i despotyczny? 5 minut z takim facetem i do widzenia, won! Traktujący jak obiekt seksualny...Bo pozwalałas się tak traktować , jak pustaczka z seksownym ciałem. Dajesz przyzwolenie na określone traktowanie, to faceci korzystają, albo się nie starają, jak ten chamski. Dziwisz się?

Gość gość
takie to te facety som.

Gość gość
ladne inteligentne dziewczyny zawsze maja przy sobie fajnego faceta bo posiadaja duzy wybor te mniej urodziwe czesto slysza ze sa ladne bo nikt im przeciez nie powie hej jestes srednia w nadzieji ze mu sie nadstawi obniz progi inaczej milosc nie przyjdzie