Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mu zalezy na mnie

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy parą 3rok ,spotykamy się często ,od roku tylko co miesiąc gdyż mam delegacje, wierzyłam mojemu facetowi ,ale ostatnio sprawdziłam jego pocztę i w koszu znalazłam korespondencję z laskami umawial się w niedzielę na kawę i na sex za kasę , wscieklam się bardzo i nadruszyl moje zaufanie, nie chce go za męża i już nie planuje wspólnego zamieszkania, czy dobrze robię ?? Co wy byście zrobili na moim miejscu? Oczywiście napisałam mu odpowiedni list, on za dużo się nie przejął mówi że i tak jestem jego pisze do mnie wiadomości jakby nic się nie stało, ja otwarcie mu napisałam ze ślubu i rodziny nie będzie ...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Zmień faceta na uczciwego.

Gość gość
Raptem nie było mnie 2tygodnie a za dwa miałam wrócić

Gość gość
Ale czy w tej sytuacji jest się jeszcze nad czym zastanawiać? Bo nie rozumiem. Nie wiem jak głupia musiała byś być żeby wybaczyć umawianie się na seks? Gdyby mu na tobie zależało to napewno nie byłoby takiej sytuacji. Człowiek to nie pies. Potrafi powstrzymać popęd seksualny jeśli kocha.

Gość gość
Też tak myślę :-) on udaje ze nic się nie stało, ma tupet jednym slowem

Na sex za kasę? Może ma kłopoty finansowe, skoro masz delegacje, to i pracę i kasę, wspomóż go :)

Gość gość
On chciał łasce zapłacić! On zarabia 8 tys. Nie ma kłopotów fin. Tylko sexualne , chciał mieć łatwy sex i mówi że tylko mnie kocha, a te maile to taka zabawa:-p

Ja bym uwierzyła, facet musi od czasu do czasu skok w bok, chyba, że jest nudziarzem, kręciłby Cię nudziarz? zapłaci lasce, przeleci, nie będzie się angażował, tylko dopilnuj by gumkę założył, a potem komplet badań, jak mu tak powiesz, to samemu się odechce :D a jak będziesz zabrać to będzie kusiło.

Gość gość
Mówiłam ze chce być zdrowa ,by się pilnował ze hiv to choroba ....itd, w sumie lepiej niż by szukał darmowej kochanki na dłuższe spotkania

Gość gość
J.w.