Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta może zgwałcić mężczyznę ! Chcesz wiedzieć jak ? Wejdź tu i przeczytaj !

Polecane posty

Gość gość

Kobieta może zgwałcić mężczyznę bo : - czytałam w gazetach że były takie wyroki skazujące - w gazetach napisali w jaki sposób kobieta może zgwałcić mężczyznę i to co napisali jest prawdą wystraszy pomyśleć , napisali że mężczyźnie może stanąć wtedy gdy nie chce wiec wystarczy go sparaliżować paralizatorem, uderzyć kamieniem w głowę aby tylko stracił przytomność wiązać, dotykać tam i mu stanie, można też włożyć mu wkład z długopisu do penisa i się na to nabijać ( wtedy nawet nawet impotenta można zgwałcić) , można włożyć mu wibrator, kij do pupy, można do szantażować np pistoletem że ma to zrobić bo jak nie to się go zastrzeli itd !

Gość gość
wiemy, to smutne

Gość gość
mnie kiedys zg****ila kochanka, pod wplywem dragow nie moglem sie ruszyc... mielismy romans juz prawie miesiac i byla ta wlasnie noc. mialem nastepnego dnia badzo wazne spotkania i bardzo chchiale miec "zapas energii" a ona mnie zg****ila i ujezdzila polowe, a reszte wyssala. Rano bylem sflaczaly a spotkania wyszly marnie. Nie powiem zebym mial emocjonalne problemy po tym fakcie, ale autentycznie ktos uprawial ze mna seks gdy sobie tego BARDZO niezyczylem

Gość gość
gość dziś współczuje, jeśli próbowałeś się bronić ale Ci nie wyszło bo np ona Cię związała gdy spałeś pijany to zgłoś to na policję, mogłeś wcześniej bo wtedy byłyby dowody na ciele np otarcia od sznurka gdy chciałeś się wyrwać

Gość gość
gość dziś współczuje, nie martw się, będzie wszystko ok, jeśli chcesz to porozmawiaj z dobrym psychologiem

Gość tomek374892348239
gość dziś nie martw się, współczuje

Gość gość
smutne

Gość gość
tutaj wczoraj wy chyba nie do konca zalapaliscie... napisalem przeciez nie mam problemow emocjonalnych. Nadal ciagnalem romans z ta kochanka jeszcze 2 msc. W lozku zawsze bylo mega super. Chcialem wam przytoczyc przyklad ze jednak mozna na kims seks wymusic, nie wkladaja kija w d**e albo nie robiac fizycznie krzywdy