Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna Sytuacja co z tym zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chodzi o faceta z ktorym sie spotykam ,niedawno wyznal mi ze mu nie przeszlo po dziewczynie z ktora nadal utrzymuje codzienne kontakty ,ona wyjechala za granice tam go zdradza przyznala sie mu do tego ale wypisuje mu ze teskni. On natomiast nie wie co ma robic mowi ze nie chce byc sam ale nie kosztem uczuc drugiej osoby ale chce sie ze mna spotykac na spotkaniach zachowuje sie jak by my zalezalo... A dzis mi napisal ze boji sie mnie zranic i nie wie czy rozmowa w cztery oczy tu pomoze. Powiedzcie co ja mam robic ?

Gość gość
Prosze wypowiadajcie sie chce poznac wasze opinie na ten temat;-)

Gość gość
Postaw się w jego sytucji. Zostałabyś wtedy? Odstaw go niech się buja. Szukaj kogoś kto nie jest obarczony emocjami o niewyleczonych z eks Spotyka się z Tobą bo pomagasz mu zabijać czas i robisz za niańkę.

daj sobie z nim spokój. gość nie pozamykał wszystkich spraw z poprzedniego rozdziału swojego życia, ale i sam się nie pogodził z tamtą sytuacją. utrzymuje kontakty z byłą, także mu na niej zależy. nie powie Ci tego wprost, ale tak jest. inaczej by rzucił ten temat w kąt i zapomniał. on nie jest gotowy na nic większego, także daj spokój. nie napalaj się na wielką znajomość, bo nie będzie nic z tego przynajmniej na tym etapie.