Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

64 kg przy 174

Polecane posty

Gość gość

Wazę 64/63 kg i mam 174 cm wzrostu. To dobra waga? Siostra powiedziała, że to dużo.

Gość gość
Ja ważę 63 kg przy 178 wyglądam bardzo dobrze, więc sądzę, że Ty też :)

Gość gość
Uważałam, że ja też dobrze. :-) ale siostra ma 165 i waży 53kg i stwierdziła że ja mam za dużą wagę. Pierwsza negatywna opinia. Zawsze chwalili moją figurę, że zgrabna i szczupła. Ale ta mi tak powiedziała no moja samoocena mocno poszła w dół.

Gość gość
Masz BMI 21.1 więc super Twoja siostra 19,5 więc niedużo mniej

Gość gość
Zależy, jak siedzisz na d***e itd to nie musi to wyglądac ciekawie. Ale jak jestes w miarę aktywna to jest dobra waga ;) Ważne byś była zdrowa i sama OK się czuła. Bo zawsze znajdzie się człowiek co Ci powie za dużo/za mało

Gość Turkuć
Jest ok. Pogratulować.

Gość gość
Ja mam 52 kg przy 172, czyli jestem niewiele niższa a udźwigu -11/-12 kg czyli sporo. Nogi mam grube :/ i ich nie pokazuję. Nie wiem jakie masz ciało. Jeśli jesteś proporcjonalna to znaczy do dużego tyłka w zestawie są duże piersi i szerokie ramiona oraz płaski brzuch a ciało jest twarde od jakiś sportów to być może wygląda to przyzwoicie. Ale kto ma płaski brzuch przy takim udźwigu ? Ktoś kto uprawia regularny sport nie będzie tyle ważył. Niestety, prawdopodobnie przesadzasz z jedzeniem lub jesteś na coś chora i tyjesz nawet od wody.

Gość gość
Bardzo lubię sport i nie siedzę na tyłku ;) Wiesz 63 kg to jednak różnica między jej 52kg ale i wzrost inny.

Gość gość
Myślisz, że 2 cm kości i mięsa i wody powinno ważyć więcej niż 5 kg ? :D

Gość gość
" Ktoś kto uprawia regularny sport nie będzie tyle ważył. " No to już wyszło, ze nie uprawiasz sportu. Bo gdybyś uprawiała to byś wiedziała, że mięśnie mają większą gęstosć niz tłuszcz. W skrócie - 1kg mięśni zajmuje mniej miejsca niż 1kg tłuszczu. Stąd sportowcy wazą po 100kg a tego po nich nie widac - bo mają niski % tkanki tłuszczowej, a więcej mięsni. Zacznij ćwiczyć normalnie to może wysmuklisz swoje udziska, albo chociaż dopracujesz resztę ciała

Gość gość
Wiesz akurat brzuch, nogi i tyłek to mam szczupłe. Spory biust ale nie ogromny. No i z jedzeniem nie trafiłaś bo jem akurat mało. 52 kg przy 172 a nogi grube ???

Gość gość
Jak nie ćwiczy to jej w dupę idzie. I tyle jej z tej mniejszej wagi :D Mam znajoma wzrostu 172, przy wadze 54 eSki nosiła i w na górze, i na dole - nogi smukłe, talia smukła, biust średni. teraz waży 62 kg i owszem, nosi M, ale wciąż zgrabna i smukła. Bo jest wysportowana

Gość gość
Bardzo dobrze wyglądam w spodniach :) To mi wystarczy. A ty się odchudź, siostra ma rację, wystarczy 6-7 kg.

Gość gość
Widzisz, a większość ludzi woli być proporcjonalnymi i ZAWSZE dobrze wyglądać niż szczycić się niską wagą posiadając równocześnie wielkie udziska, które trzeba zakrywać spodniami :D Autorko - nie odchudzaj się z powodu tekstów zakompleksieńców :) Fajnie się czułas w tej wadze i niech tak pozostanie

Gość gość
Nie podoba mi się sylwetka anorektyczki... Nie masz chyba pojęcia na temat sportu. Mięśnie ważą dużo.

Gość gość
Siostra nie ma racji. Pooglądaj się w lustrze, jeśli nie masz dziwnych wałków tłuszczu na sobie, to jest ok. Ja mam 166 wzrostu i ważąc 60 kg jestem szkielet, dosłowny. Ale twoja siostra poleciałby stereotypem, że ważę za dużo.

Gość gość
Dzięki dziewczyny ;) nie będe się odchudzała ponieważ szkielety mnie nie kręcą. Ja nie mam grubych ud ani brzucha. A ty 52kg 1.72 i grube uda? Może z wagą coś nie tak ?

Gość gość
Anja Rubik waży 49 kg przy 179 cm

Gość gość
No siostra taka jest. Ważyła kiedyś więcej i zeszczuplała i teraz wszystkich by odchudzała. ;) nawet szwagierkę co w ciąży. Zabolało to bo powiedziala to przy stole gości po tym jak nasi dwaj kuzyni stwierdzili, że jestem od niej ładniejsza :(