Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosienka6465

Zonaty, obraczka, rozwod pomocy !!

Polecane posty

Gość Gosienka6465

Poznalam na Badoo gościa. Piszemy. Umówiliśmy sie na kawę. Twierdzi ze czeka go jedna tylko sprawa rozwodowa w sadzie i ze z zona nie mieszka. Na portalu randkowym ma zdjęcie z widoczna obraczka na palcu..co myśleć?? Probuje z nim pogadac o tym ale znikt gdzies. Neta nie ma i Tel wylaczony. Co może być grane ? Kawa za pare dni a on co...:(

Gość gość
Daj sobie spokój. Takie typy to niestety norma. Nie wierz w cuda. Też mnie jeden facet tak nabrał. Twierdził, że już jest po rozwodzie, i mieszka u siostry, póki sobie czegoś nie zorganizuje. Tyle że ta "siostra" to była jego żona.

Gość Gosienka6465
Mi mówi ze mieszka u mamy ale sobie chce wynająć i jest w trakcie przeprowadzki.. Pozatym zdjęcia ma z 2012 rokimu. Brak aktualnych. Sporo mówi o uczuciach o tym ze nie szuka kochanki ale kobietę na resztę zycia.. Takie cwane gadanie.

Gość gość
Jak już słyszę że ktoś "szuka kobiety na resztę życia" to od razu mi się właśnie mój były nasuwa :p Naprawdę, jak pisałam, nie angażuj się uczuciowo na razie, żebyś nie cierpiała. Czas pokaże co będzie.

Gość gość
ale bym sie zabawiał z taka lasunią z badoo najlepiej mężatka niedopieszczona