Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem po co wam kobiety mężczyźni ? Po to żeby was okradać, wykorzystywać

Polecane posty

Gość gość

Bo same nic nie potrafią stąd sie bioro ich marzenia o partnerze z ich kompleksów i neudolnosci ma być bogaty żebym ja nie musiała pracować ma być silny żebym nie musiała sie Bronic ma mieć samochód, bo ja nie mam ma mieć itd. itp. Oczywiście one nie mówią tego tak jak napisałem tylko wymagają. Wysyłam wam link sami zobaczcie https://www.youtube.com/watch?v=DnKuSyh7qug jakie to super. Po co wam kobieta, która chce kasę za seks i za wszystko, bo jest nie udolna. Te znakomite lalki są już w Polsce i bardzo dobrze sie sprzedają.

Gość gość
nam potrzebni męzczyzni, a nie takie cos, co siedzi na babskim portalu i plecie trzy po trzy, , jak ty. Co ty mozesz wiedziec o mezczyznach?

Gość Malkolm lm
ha ha :D teraz kobietki będą skakać z c***a na c***a ale i tak każdy już sie od nich odsuwa . Poważnie te autentyczne lalki są super. mam zamiar sobie kupic. dzeki autorze

Gość gość
drugi "mężczyzna" się odezwał :):)

ja mam faceta dla przyjemności rozśmiesza mnie, drapie po plecach itp. resztę potrafię zapewnić sobie sama

Gość gość
A mnie niepotrzebni, bo szkoda mi wydawać kasy na lemingi. Albo pedały w rurkach, albo c***y co miauczą na babskich forach.

Gość gość
k****. przecież to jest lepsze od tych zj******h kobiet które ciagle udają

Gość gość
Uwaga nieudolne pasożyty (atakują ) co i tak juz prawie nikt na nie nie zwraca uwagi bo są obrzydliwe przez feministki :D

Gość AdamWarszawa
O ja p*****le jaka ta lalka jest super, ładniejsza od kobiet i biodra lepsze talia wymiary. musze sobie ja kupic. Podpisuje się pod autorem, po co nam te głupie krowy ( kobiety ) nawet muzułmanie je tłuką

Gość gość
A te pedały dalej płaczą? Bosh co za podróbki mężczyzn. Tyle warci co dezodorant od chinola

Gość gość
Przecierż te lalki to największy cud świata nigdy nie widziałem takich podobnych do człowieka

Gość gość
Też się zgadzam, z kobiet nie ma większego pożytku, dlatego jak już to dla mnie tylko bardzo atrakcyjna i dużo młodsza, najlepiej nastolatka.

Gość gość
Każdy facet W tym temacie to pedał. Sprawdzone und potw

Gość RonaldoCristiano
gość dziś Dokładnie nie ma pożytku, Ale jakie to typowe , powiedziec kobiecie prawde a ona temu zaprzeczy. Kto by pomyślał że lalki będą lepsze i naturalniejsze od tych plastików jakimi są kobiety z Polski i nie tylko.

Gość gość
RonaldoCristiano dziś [14:11 Rozjebałeś mnie, pięknie to ująłeś krótko i na temat i 100% prawdy a nie tak jak one kłamia kłamią i myślą ze ktoś im w to wierzy. :D

Gość gość
PEDAŁY

Gość gość
No tak, trywialne, kobieta na wieść o swoim nieróbstwie, nieprzydatności, beznadziejności na dźwięk prawdy regauje inwektywami. PEDAŁY to nic innego, jak próba wykorzystania seksualności facetów do ich ogłupienia i przyzwolenia kobietom nie nieróbstwo i pasożytowanie, facet powinien mieć stan erekcji i dać się okręcić wokół palca, nie myśleć, nie protestować, a chore wymagania darmozjadek, nieudacznic****asożytek rosną. Jednak stare inwektywy już nie działają, coś co czytało się tu 2931412432 razy nie skutkuje, kobiety jednak nie posilą się na nowe, bo są bezmózgimi, biernymi, niekratywnymi nierobami i nieudacznicami.

Gość gość
gość dziś Przez ten komentarz już kilkanascie nieudacznic niuedolnych suk już sie tnie

Gość gość
Wątpię, kobiety są bezkryczyne wobec siebie, wszystkie są piękne, mądre, pracowite, a przynajmniej za takie się uważają, co jest niestety dalekie od prawdy, jednak ta bezkrytyczność i roszczeniowość za nic to ich naturalna postawa.

Gość gość
Daje sobie łeb uciąć że jak by wszyscy mezczyzni z Polski wyjechali za granice to te szczury powędrowały by za nami

Gość gość
gosc 12:36 doskonale wiadomo ze kobiety sa niemal do konca zycia jak male dzieci,taka jest prawda i co bys nie powidziala tego nie zmienisz ehh szkoda mi na ciebie czasu bo jestes tak typowa jak sprzedawczyni sklepowa :D

Gość gość
Kobiety to k*rwy i tyle, uważają się za święte krowy, co jest kompletnie nieuzasadnione. Nie rozumiem tego.

Gość gość
dobry artykuł

Gość gość
Kurde, faceci serio chcieliby żeby kobiety wyglądały jak te lalki? Przecież to wygląda jak karykatura kobiety, zero umiaru i odwzorowania naturalnych proporcji ciała. Nawet króliczki playboya nie mają aż tak cienkich talii i wielkich piersi...