Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anika114

Jechać czy nie jechać

Polecane posty

Mam problem, który mnie męczy już od bardzo długiego czasu. Poznałam go dość dawno temu. Byłam młoda, zakochałam się w nim bez pamięci, on również. Niestety był jeden problem, mężczyzna ów mieszka w innym kraju. Mimo to przyleciał do mnie, tysiące kilometrów, by mnie zobaczyć, a ja..zrezygnowałam. Potem on poznał inną, zabolało mnie to, ale po tym, jakie świństwo mu zrobiłam wiedziałam, że będzie tak dla niego lepiej. Dopóki go nie zostawiła, pocieszałam go i znów między nami się coś zrodziło, a może to uczucie cały czas się w nas tliło? Nie wiem. Pokłóciliśmy się i zerwaliśmy kontakt..myślałam, że na zawsze, ale ostatnio znów zaczeliśmy rozmawiać. Chce bym do niego poleciała, byśmy porozmawiali, poznali się tak po prostu, na żywo. Czy jest sens? Czy po takich zawirowaniach można jeszcze coś stworzyć?

Gość gość
Jeżeli bardzo Ci na nim zależy to zaryzykuj i leć, inaczej całe życie będziesz żałować, że mialaś szansę którą zaprzepaściłaś i zastanawiać się co by było gdyby...

Tylko, że boję się, że przyjadę i nie wyjdzie. Przestał się starać, teraz widzę, że to ja zaczęłam zabiegać o jego względy..