Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z ciapciokiem byc

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego, dlaczego tak trudno jest w dzisiejszych czasach być mężczyzną a nie...pipką? Dlaczego będąc w związku z chłopakiem muszę czuć się tak jakbym to ja nosiła spodnie a nie on? Fakt, kocha mnie, okazuje szacunek , potrafi być romantyczny.. a z drugiej strony mało zaradny, myśli,że jak nie za pierwszym to za 10 razem coś sie uda bo przeciez musi, zbyt lekko podchodzący do normalnych spraw jak na faceta w jego wieku przystało. Czy na to wpływ może mieć brak samodzielnosci i ciągłe podporządkowanie rodzicom ? Fajny uczuciowy chłopak a bardziej interesuje się graniem w gry i trenowaniem mięsni niż poważnym podejściem do nauki i do życia. Czy to nie jest dziwne,ze chłopak w wieku 22 lat , studiujący i mieszkający z rodzicami nie ma aspiracji by choć w wakacje(nie mówiąc już o weekendach) dorabiać sobie gdzieś , aby mieć ten przysłowiowy grosz dla siebie? Proszę o jakąs pomoc, bo czuję się w tym wszystkim zagubiona .

Gość gość
Uciekaj od Niego.Z czasem będzie jeszcze gorzej

Gość gość
mówisz? pomimo,że potrafi pokazać jak bardzo jestem dla niego ważna myślisz,że lenia nigdy się nie pozbędzie?i już nie da sie tego zmienić?

Gość gość
nikt nic więcej?