Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle uczucie zmeczenia

Polecane posty

Gość gość

Witam.Od jakiegos czasu jestem ciagle zmeczona ale to dosliwnie wracam z pracy zjadlabym i poszla spac nie mam na nic sily czesto robi mi sie slabo gorzko w ustach trwa to od okolo dwoch miesiecy. Nie wiem sama czy isc do lekarza poprosic o jakies badania?? a moze brak mi jakis witamin? ktos,mial podobnie?

Gość gość
Może jesteś w ciąży?

Gość gość
brak magnezu i diety piernikowej z imbirem .

Gość gość
Moze cos ci szkodzi ze ci gorzko

Gość gość
może to przez niedobór słońca albo zle sie odzywiasz zrob badania krwi

Gość gość
miewam takie nastroje i uczucie zmęczenia kiedy nie uprawiam sportu i nie chodzę na spacery. Jako że synka mam małego to na spacery obowiązkowo chodzimy, a maz kupił mi pod choinkę z electro.pl stepper i na nim sobie ćwiczę kiedy mi źle ;) Pobudza i orzeźwia ;)

Gość gość
w ciazy na pewno nie jestem. podejrzewam niedobor witamin ale boje sie ze to moze cukrzyca

Gość gość
Przy cukrzycy bardzo chce sie pic i duzo sue siusia :)

Gość Weronikaa82
Zdecydowanie musisz skonsultować się z lekarzem. Ja chodziłam senna i rozdrażniona, bo miałam problemy z efektywnym snem, bardzo często siębudziłam w nocy. Okazało się, że mam niedobór magnezu. Po 3 tygodniach suplementacji chela-mag b6 zdecydowana poprawa. W końcu zaczęłam się wysypiać i dzięki temu miałam więcej energii w dzień :)

Gość gość
lol sporo reklam, ja też chodzę ciągle zmęczony i to od kilku lat, już nie mam znajomych bo nic mi się nie chce i ciągle bym spał. Życzę ci żeby ci przeszło bo na dłuższą mete człowiek robi się taki że tylko do grobu się położyć.

Gość Olcia84
Miałam podobne objawy i okazało się, że mam niedoór magnezu. Kupiłam tani preparat - Neomag forte, ale po 2 miesiącach musiałam kupić coś innego, bo on w ogóle mi nie pomógł.

Może być to niedobór magnezu albo witaminy D- o tym akurat mało się mówi. Suplementy zarówno z magnezem jak i wit D są dostępne w każdej aptece. Osobiście zażywammagnez MagneB6 , a wit D tylko okresowo: późną jesienią i zimą, gdy jest małe nasłonecznienie.