Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

tzw normalne życie vs ciekawe życie, które wybieracie?

Polecane posty

żona, mąż, dzieci, dom, uczciwa praca, bezpieczeństwo czy zdrady, intrygi, romanse, przekręty, łamanie prawa, czarna magia, próby zabójstw, ucieczki, adrenalina, hazard, niebezpieczne znajomości, ryzyko?

Gość gość
To pierwsze :) Taak, wiem jestem nudna.. A tak poza tym pierwsze nie wyklucza drugiego :P

Gość gość
mąż , praca i podróże. Imprezy , koncerty, pies w domu. Takie mam plany na przyszłość .Stawiam na normalność

Gość gość
To pierwsze bo to drugie to przegięcie.

Gość gość
To pierwsze z pewnoscia.

jestem w szoku, że nawet na anonimowym forum nikt nie wybrał opcji 2 . przecież nikt Was nie sprawdzi, możecie opisać swoje prawdziwe pragnienia. Naprawdę wolicie spokój?

Gość gość
Nie to że lubimy spokój ale spośród tych dwóch opcji lepiej wybrać pierwszą.

Gość gość
Dlaczego przegięcie?,,Próby zabójstw,przekręty,łamanie prawa" wiadomo do czego prowadzi.

Gość gość
ale to drugie zycie wcale dla mnie nie jest ciekawe. No, ew. romanse. Ciekawi mnie zupelnie co innego.

Zetknęłam się z większością przypadków z drugiej opcji, nie sądziłam, że mnie to spotka, a jednak... przeżyłam, żyję... będę żyć dalej. Czy to znaczy, że jestem dziwna? :(

czy łamanie prawa nie jest ekscytujące? próbę zabójstwa przeżyłam, Wy pewnie też, ale nawet często nieświadomie (np teściowe podtruwały)

Gość gość
ta druga opcja daje sie jak dla mnie zamknąc slowami: nieciekawe znajomosci. Bo czy moga byc ciekawi ludzie z polswiatka, z wiezień, wrózki itp prymitywy? Dla mnie ciekawe zycie, to poznawanie mądrych ludzi, pieknych miejsc, zdobywanie wiedzy o swiecie, sukcesy, życie wsrod pieknej muzyki, kontakt z przyrodą, przyjaciele, sprawdzanie sie w trudnych sytuacjach itp.

Gość gość
Lamanie prawa nie jest ekscytujace, chyba,ze kogos ekscytuje robienie krzywdy drugiemu czlowiekowi. A to normalne nie jest...

O widzisz, tu się mylisz, taki jest stereotyp i skojarzenia, więc rozumiem, sama bym pewnie tak wcześniej myślała. A gdyby te osoby to były osoby wyglądające zupełnie normalnie, mające normalne zawody, niektóre na wysokich stanowiskach, większość z wyższym wykształceniem i na poziomie? Żaden półświatek, żadni wytatuowani, łysi pakerzy, żadne cyganki, wróżki

20:54 czemu od razu robienie krzywdy drugiemu człowiekowi? można łamać przepisy, prawo niewyrządzając przy tym nikomu krzywdy :)