Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród boli jak palenie żywcem ! Bojcie się porodu ?

Polecane posty

Gość gość

krzyczy się chodź nie chce się krzyczeć bo to tak boli

Gość gość
ja mam poród codzień rano po kawie lecę do kibla i rodzę kreta lub sraczke galopującą

Gość gość
boje się albo nie wiem

Gość Tfff
Dwie flachy i nic nie czuć...

Nie boję się, bo nie będę rodzić.

Gość gość
Poród boli ale nie jak palenie bo palenie boli pewnie niewyobrażalnie bardziej. W porodzie boli tylko macica która tam sobie promieniuje na inne nerwy może lub też nie co jest zależne od osoby bo, są osoby które tego bólu nie czują wcale-i to też nie jest dobre bo wówczas trzeba cesarkę zrobić gdyż kobieta nie jest w stanie przeć z odpowiednią siłą.

Gość gość
Poród boli tak jak moje miesiączki w wieku 17 lat! Dokładnie tak samo i z taką samą siłą tyle że tutaj mnie nie znieczulano a jako 17 latka ładowałam sobie tyle tabletek żeby usnąć i spać 11 godzin i tak co miesiąc...

Gość gość
gość dziś Poród boli o wiele bardziej i to są inne bóle i jeszcze trzeba przeć kilka godzin ! Jeśli Ciebie tak bardzo bolało w czasie okresu to oznacza że coś było źle w Twoim organizmie. Powinnaś iść do lekarza ! Należy leczyć przyczynę a nie skutek. Ciesze się że to już przeszłość i że poszłaś do dobrego lekarza który Ci pomógł ale wiem że pewnie był strach ale brawo że się odważyłaś :-) !

Gość gość
gość dziś Nie masz racji, bo poród boli jak palenie żywcem ! Haze dziś nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
gość dziś Poród boli o wiele bardziej od każdego okresu bo w czasie porodu nie da się nie krzyczeć z bólu to boli jak palenie żywcem w czasie okresu nikt z bólu nie krzyczy ( wyjątki są zawsze). Poród zawsze się czuje a wiele kobiet nie czuje że ma okres, pani ginekolog mi opowiadała !

Gość gość
Pierwsze słyszę że prze się kilka godzin, to jakiś ekstremalny poród był. Przy pierwszym parłam tylko 30 minut przy drugim 15 minut. Pierwszy poród trwał 25,5h drugi 4h. Bardziej bolał drugi ale i więcej sił miałam pierwszy to była tragedia nie do opisania nie z powodu bólu ale zmęczenia i "nowego doświadczenia". Mój organizm przeżył szok łagodnie ujmując.