Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zlo i dobro powraca do ludzi

Polecane posty

Gość gość

nawey po latach

Gość gość
zawsze

Gość gość
jestem przekonany ze tak jest nawet jezeli chodzi o krzywdy wyrzadzone rodzicom jako male dzieclo ale rozumiejace ze robi zle

Gość gość
Nic nie wraca bo dlaczego ludzie, ktorzy nikomu nie wyrządzili krzywdy są krzywdzeni. Do nich musiałoby wracać tylko dobro bo dobro dają, jednak jest inaczej.

Gość gość
Do 12:29 Dokładnie.Do najbardziej złych ludzi(cichych morderców ludzkości) zło nie powraca.Opływają w luksusach.

Gość gość
bo moze ci co nic nie zrobili sa zli w swouch sercach

Gość gość
wraca w drugim wcieleniu..a ty masz zle, bo placisz kare za winy rodziny

Gość gość
a może tym ludziom tylko się wydaje że nie wyrządzili nikomu krzywdy ,a może po prostu o tym zapomnieli i skąd wiadomo że do tych złych nie powróciło ,a może te luksusy i to wszytko jest po to żeby zagłuszyć sumienie .Ja z cała pewnością twierdze że wszystko co damy otrzymamy z powrotem i dobro i zło

Gość gość
Haha no to hulaj dusza piekła nie ma, co obchodzić będzie zlego człowieka co stanie się z jego rodziną do niego to przecież nie wróci.

Gość gość
D**erele. Moja matka zawsze mi to powtarzala jako dziecko i nastolatka dawalam z siebie wszystko, pomagalam byla dobra. W koncu zmadrzalam. Matka ktora cale zycie sie meczyla z ojcem alkoholikiem, pracowala ciezko, zawsze byla lagodna do nikogo nie pyskowala teraz zostala sama, do emerytury pare lat a ma dostac kilkaset zl, jest chora, ubiera sie w szmateksie, je przecenione jedzenie bo jeszcze moj brat od niej ciagnie pieniadze na studia chociaz sam zarabia a ona dalej mowi ze trzeba byc dobrym. Ludzie, trzeba dbac o swoj interes i swojej rodziny. Ci wszyscy "pokrzydzeni" potrafia zebrac o pieniadze, tam gdzie jest prawdziwa bieda czlowiekowi wstyd jest isc prosic o cokolwiek.

Gość gość
grunt to żyć w zgodzie ze sobą i siebie lubić ,wtedy będziemy lubiani i dobrzy

Gość gość
A jak zło powróciło do faszystów, którzy uciekli do Argentyny np. w przebraniu księdza, wywieźli tam miliardy, byli wspierani przez Watykan i założyli tam od podstaw całe miasta? A jak zło powraca do szefów Big Pharmy, którzy sterroryzowali cały świat i uśmiercają lub powodują autyzm u milionów.

Gość gość
jak do nich powrocilo nie wiem ale pieniadze to nie wszystko musialbym bardziej znac ich zycie natomiast co robi Big pharma to nie wiem jakies spiski z you tube nie obchodza mnie

Gość gość
A właściciele koncernów tytoniowych?Ciekawe jak żyją?Założe się że opływają w luksusach i żadne zlo do nich nie wraca.

Gość gość
jeszcze chce umierac natomiast wiem ze zawiniecie sie z tego swiata to moze byc czesto fart natomiast to zycie e bogactwie i zdrowiu to jest pulapka cos jak ciezarowka co podwozila zydow do gazu

Gość gość
kasa to zaden argument ze zlo.nie powrocilo