Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zadoscuczynienie pomozcie

Polecane posty

Gość gość

pisalam na dyskusji ale tam bez odzewu a zalezy mi na temacieotoz za 2 tyg mam dopiero spotkanie z prawnikiem w tej sprawiechodzi o to,ze pewna kobieta od 3 lat mi ublizawyzywa w smsach,zostala pouczona przez policje ale to nie pomaga,chce wniesc do sadu sprawe o zadoscuczynienie,gdyz mam nadszarpniete zdrowie i nerwy przez nia,wychowuje male dziecko i stres udziela mi sie,koszt pozwu to ok.300 zl i czy warto?chce 1000 zl za to wszystko tylko czy gra jest warta swieczki?dostalabym cos?

Gość gość
Jeśli przedstawisz dobre papiery o tym, ze Ci na zdrowie wjechała to na bank odszkodowanie dostaniesz. ;)

Gość gość
no ale nie mam papierow,jeden tylko z pogotowia co u mnie bylo,mam smsy ,czy to nie wystarczy?wie ktos moze jak napisac takie pismo?

Gość gość
to sie nazywa stalking, idz do prawnika

Gość gość
stalking to jest jak ciagle ktos neka,a ta osoba co jakis czas,nie grozi mi tam tylko ubliza,wiec chcialabym zadoscuczynienia za zszargane nerwy i zdrowie,odbija sie to na dziecku,nie spie po nocach,cisnienie mi skacze to malo?

Gość gość
Właśnie najlepiej do prawnika i on Ci napisze będzie lepiej brane pod uwagę.

Gość gość
pojde do prawnika,myslalam ze ktos z was moze byl w podobnej sytuacji i doradzic moze puki co

Gość gość
Żona nękała mnie smsami emaile itd nie chciałem z nią być była i jest furiatką Byla sprawa w Sądzie dostala 3mc pozbawienia wolnosci w zawieszeniu na 2 lata koszty 428złdla mnie zadoscuczynienia i jakies 400zl na pck jeszcz przez okres dwoch tak ma zachowac odleglosć 50metrow od mojej osoby Teraz za pisanie smsow i nękanie nie ma zabawy grozi do 3 lat Zakladu karnego

Gość gość
Nękanie smsy tel emeil- e do 3 lat można dostać i koszta sprawy Teraz nie ma litosci wiem cos o tym byla żona dostała wyrok 3mc w zawieszeniu na dwa lata

Gość gość
ooo to pocieszyles mnie,bede robila wszystko by te kobiete ukarano za wulgaryzmy ,a jakie koszty sadowe?ile czekales na sprawe?

Gość gość
zadali smsow i meili?