Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego powodzenie maja tu denne tematy

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem. Sa tu osoby wypowiadajace sie poprawna polszczyzna, operujace pelnymi zdaniami. Maja one ciekawe refleksje albo pytania. Te tematy szybko znikaja, nie budza zainteresowania. Pare razy probowalam sie udzielac, ale ludzie milczeli. Natomiast powodzenie maja codziennie TE SAME wklejane tematy Przemka, jakas dennie nudna infantylna Sysia, jakis Neptyk ktory niby ma 20+ lat a zachowuje sie na 12. Jakies Patrysie, Heheski i inna gimbaza :o

Społeczeństwo nie dojrzało do bycia inteligentnymi, a ponadto, niektórzy boją się mądrych tematów, aby nie dowiedzieć się prawdy, tudzież nie chcą forsować umysłów

Gość gość
Jacy w większości użytkownicy takie tematy,każdy szuka tego,co go akurat interesuje i tyle:-P

Gość gość
Tez mnie to rozwala. Temat o analu tysiace wpisów, a temat jakiś naprawde wazny np o zdrowiu, skażeniu środowiska jeden dwa wpisy i szybko znika. Widać niestety jaki motloch tu przebywa

Gość gość
bo tu zrobila sie klika .Wystarczy ze napisze jakas oszka,mysia,jakies heheski o doopie maryni i juz dyskusja wrze.Porzygac sie idzie na serio:-OTez tu pisalam,teraz mam to gdzies,bo tu nie ma z kim dyskutowac.Banda dzieciakow ktora sobie przytakuje wzajemnie.

Gość gość
Ten temat tez minie niezauwazony,bo kazdy jeden wymagajacy odrobiny wytezenia umyslu,po prostu zostaje pominiety.Kolko wzajemnej adoracji i glupizny:-O

gość dziś To prostsze niż myślisz. Ludzie mający swoje życie, używają for internetowych właśnie do pieprzenia o niczym. Teraz wskaż przykład wartościowego tematu który przepadł bez echa. Czekam.

Gość gość
Ten temat nie jest jakims fajnym ani ciekawym tematem, wiem, ale musialam sie wyzalic. Temat o analu tez moze byc wartosciowy jesli tam sa porady albo dowcipne wypowiedzi. Ale ten chlam?! Jakies urwane mysli, pelno bledow, zdjecia kupy, zdjecia fragmentow jakichs malolatow...

Znowu musiałeś, lub musiałaś, chuj cie tam wie psychopato :D wyżalić. Dobrze, że nie zapytałeś na końcu "czy też tak macie" tudzież "czy ktoś tak miał?". Jesteś jak zacięta płyta, wystarczy spędzić kilka godzin na kafe i każdemu wiadomo, że większość tzw "wartościowych tematów" to twoja sprawka. W*********j.

Gość gość
pieprzenia o niczym..tu jest tylko hejt i wyzwiska.Ty sie takze wdajesz w pyskowki z jakimis chorymi ludzmi i pomyslalby,ze jestes inteligentny;-)a przynajmniej na takiego sie chyba kreujesz.Zatem owocnego pieprzenia bezsensownego🖐️

Gość gość
Mania przesladowcza. Nie, moj temat nie przepadl bez echa, a naprawde wartosciowe teraz zdarzaja sie raz na pare dni albo rzadziej... Boli mnie to, ze powoli nie ma tu juz nawet takich zwyklych tematow, o zwyklych problemach, ale roznorodnych - gora dwie strony odpowiedzi i do kosza... Przyklady zwyklych tematow do pogadania i doradzenia: Wkurza mnie, że w dzisiejszych czasach nie da się kupić NIC zdrowego do jedzenia, albo ludzie z pasja... jak ja odkryliscie. Natomiast wynurzenia gimbazy to PATRYSIU... :) albo denne prowokacje typu Jestem 46 letnim prawikiem, jakieś pytania? - wszystko z ostatniego czasu. Widzisz, ja jestem osoba ktora tu byla po raz pierwszy kilka lat temu i pamietam ciekawe, ozywione dyskusje. Nawet podszywy mialy wtedy wene i ciety dowcip :(

Gość gość
masz racje, 10 lat temu tu byly naprawde wartosciwe tematy, o zycie, o probolemach ale takich powaznych, zadne bzdury, a teraz tylko glupoty; widac jak ludzie maja wyprane mozgi przez po\rno bo jak tacy oglądaja to non stop to mozg im zanika i z tego biorą sie rozne przemki czy prawictwa pospolite

Gość gość
mun inteligentny:Dno prosze cie..wlasnie sie wykazal w poscie.On sie dobrze czuje w tematach o oszcz,smakoszu i hejtowaniu innych

Gość gość
Przemo. Wlasnie. Nie przecze, ze on tez ma problemy, moze i powazne :) ale codziennie pisze to samo wlasciwie. Ile mozna?!

Gość gość
A przebojem kafe jest Namysłów :)

Gość gość
dobra nie smedzcie tylko rzucac ciekawy temat:)

Gość gość
Samoistne zespoły bólowe odbytu i odbytnicy są grupą dolegliwości połączonych z uczuciem dyskomfortu w okolicy odbytu i nierzadko zaburzeniami oddawania stolca pod postacią zaparć lub częstego parcia na stolec. Częstość występowania poszczególnych zespołów bólowych jest trudna do ustalenia, ponieważ tylko część pacjentów ze znacznie nasilonymi dolegliwościami zgłasza się z tego powodu do lekarza-specjalisty. Samoistne zespoły bólowe są około dwukrotnie częściej rozpoznawane u kobiet. Wiek chorych waha się od 10 do 60 lat, najwięcej przypadków występuje w przedziale wiekowym 20-45 lat. W ostatnich latach częstość rozpoznawania tych schorzeń znacznie wzrosła. Jeden z najważniejszych i zarazem najtrudniejszych problemów związanych z samoistnymi zespołami bólowymi odbytnicy to postawienie przez lekarza właściwego rozpoznania. Przed postawieniem diagnozy należy wykluczyć wszystkie inne możliwe przyczyny dolegliwości, przede wszystkim choroby nowotworowe.

Gość gość
:-O

Gość gość
bo to forum dla kretynow i debili, nizin spoleczncych OGOLEM PLEBSU co nie znaczy ze inteligentni ludzie z klasy sredniej nie przeprowadzaja tu roznych pytan, testow reakcji, rozwazan socjologicznych badz nie potrzebuja plebejskiego spojrzenia na jakies sprawy? istna kopalnia wiedzy bez potrzeby mieszkania sie z cholota ani tym bardziej bratania bo w necie kazdy Ci powie szczerze mimo ze go nie znasz

Gość gość
Największe powodzenie mają tematy o sexie, jakieś nieudolne prowokacje typu spałam z własnym ojcem, moja pasierbica się masturbuje, tematy o polityce, filozofii, psychologii mają po kilka wpisów:O

Gość gość
Rak piersi: W 2008 r. zachorowało prawie 15,000, zaś zmarło - 5,300 kobiet (u mężczyzn nie prowadzi się żadnych statystyk, zdarzają się jedynie sporadyczne zachorowania na ten typ raka). Najczęściej chorują kobiety po 45. roku życia. W porównaniu do lat ubiegłych nastąpił duży wzrost zachorowań, ale przy nie zmienionej umieralności, co świadczy o tym, że poprawia się skuteczność leczenia raka piersi. Największa wyleczalność jest w woj. mazowieckim - 79 proc., zaś najmniejsza w małopolskim, świętokrzyskim i łódzkim - 68-71 proc.