Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem b.nieszczęśliwa..jak to zrobić, by być szczęśliwą? :(

Polecane posty

Gość gość

jestem nieszczesliwa...moje malzenstwo okazało sie pomyłką, dla męza okazałam sie zwykłym nikim, popychadłem, zerem ...dostrzegłam to po tym jak mnie traktował juz wczesniej ale poniewaz sie poprawił to uwierzylam w jego zmiane. natomiast teraz jest okropny, teraz gdy jestem w ciazy... jak byc szczesliwa? kiedy każdy krok jaki podejmę skazuje mnie na ceprienie....i pozostanie z nim bedzie cierpieniem i odejscie tez bedze cieprieniem. kolejny raz w zyciu mam zaczynac wszystko od nowa? jestem zmeczona juz zyciem a mam niecałe30 lat

Gość gość
niech pani (jak ja obecnie) uwierzy w kogoś kto panią bardzo kocha i chętnie pani pomoże. Ona będzie szczęśliwa gdy pani zwróci się do niej o pomoc i wszystkiemu zaradzi o co się do niej zwrócisz. Ona poprawi samopoczucie i zabierze pani wszystkie depresje gdyż jest samą miłością - to Maryja. w wyszukiwarce firefox wyszukaj hasło : Anna Zaufajcie Maryi .

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji, ale mam już ponad półroczne dziecko. Wyprowadz się do rodziców, ja żałuję że tego nie zrobiłam, bo teraz jest znacznie trudniej walka słowna o dziecko, kłótnie itp. Nic się nie zmieni jak dalej będziesz z nim. U mnie po porodzie się jeszcze pogorszyło. Pierwsze tygodnie po porodzie kobieta potrzebuje wsparcia i pomocy jak tego nie otrzymasz od nikogo będzie Ci psychicznie bardzo ciężko jeszcze gorzej niż teraz.

Gość gość
Znajdź sobie hobby (wolontariat, sport, wyszywanie, malowanie) to na pewno poprawi Twój nastrój.