Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo chciałabym być kobieta, która ma dziecko, a nie matką...

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo chciałabym być kobieta, która ma dziecko, a nie matką...

Gość gość
nie kochać męża mniej od dziecka, nie zatraciś się w macierzyństwie, umieć być egoistką, karmić pół roku wyłącznie piersią, potem pokarmem stałym i piersią raz dziennie, ale tylko do roczku... nosić ładne ciuhcy i uważac to za ważne, by się umalowac i ubrać mieć jaja, by zostawiać z opiekunką dzieciaka na 4 godziny dziennie tylko po to, by się poobijać.. tak bym chciała, by mąz kupował mi kremy,dbał o mnie, iteresował sie moim dobrem,a nie tylko dzieckiem, by nie patrzył namnie tylko przez jego pryzmat...daj cyca mojemu synalkowi, nastepcy tronu...kurwa...jaki rozczar w ogóle;-((

Gość gość
up

Gość gość
Chciałbym aby moja kobieta tak właśnie myślała

Gość gość
Ale nie nadajesz sie na matke bo nie ma w tobie za grosz milosci do kogokolwiek poza toba sama

Gość gość
up

Gość gość
Ja, ja, ja....i nawet siedzac w domu krolewna chce sie obijac. Co za len

Gość gość
skąd możesz wiedzieć? mam w sobie mnóstwo miłości i gdybym miała dziecko to własnie z ukochaną osobą, miłościa z zycia, gdzie druga osoba jest dla mnie jak drugie ja i z miłosci złączyć się w dziecku i zyć w trójeczkę, ale więcej dzieci juz sobie nie wyobrażam, bo nie chcę tyle rodzić i nie spac ale kochałabym nad życie rodzinę, z pracy mogłabym zrezygnować i codziennie calowalabym męża tak, wiem, ze wielu mężczyzn podświadomie takiej kobiety chce, a nie krótkowłosej helgi bezwględnej w rozmowie o dziekcu

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
zalisz sie czy chwalisz?

Gość gość
Bo faceci gdy urodzi się dziecko to spychając z piedestału miłość zycia-kobiete i dziecko zastępuje jej miejsce. Dlatego ją dzieci mieć nie będę bo chce żyć szczęśliwie a nie jak dojna krowa potrzebna tylko do rozplodu

Gość gość
ja tez wolę nudno nawet, ale bezdzietnie dzietnosc burzy moje poczucie bezpieczenstwa, nie przekonuje mnie jak masz dziekco, to rodzice tez bardziej wnuka od swoich dzieci kochają mąż na drugim planie cię ma, społeczeństwo tez jest zainteresowane tobą jako matką, a nie jako osobą do dupy

Gość gość
To bądź co masz za problem? I od kiedy to faceci się stają takimi ojcami Polakami? :D w większości się dziećmi nie zajmują.

Gość gość
prosto i dosadnie pwiedziane;-p nie wpadłam an to, ze tak po prostu mozna. bo chyba o to własnie chodzi, ze najprawdopodobniej tak nie mozna;-( bo kobieta może mieć takie marzenial, a i tak kończy jako mać;-/

Gość gość
Glupia kobieta- tak. Są inne które MYSLA i nie dadzą się wbić w dzieci i kierat garow a życie układają sobie tak aby być szczęśliwym.