Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres !!

Polecane posty

Gość gość

Cześć okres powinnam dostać 25.01wiec spóźnia mi sie juz 17 dni test robiłam 8.02 i wyszedł negatywny. Nie chorowałam i nie stresowałam się ostatnio, zatem nie wiem co jest grane? Bola mnie piersi i czasem podbrzusze, seks uprawiamy codziennie bez zabiespieczenia. Narazie nie mam jak sie wybrać do ginekologa wiec mam nadzieję ze cos mi pomożecie, czy test może sie mylić czy raczej nie ? Dlaczego tak długo sie spóźnia ?

Gość gość
gość dziś Może nie przyszło Ci to do głowy, ale organizm to nie zegarem szwajcarski, byś miała przez całe życie okres w terminie. Rozumiem, że nie chcesz dziecka, więc dlaczego pieprzycie się bez zabezpieczenia? Misio nie lubi gumek?

Gość gość
Wiem że ze nie zawsze będzie w terminie ale juz trochę długo sie spóźnia, a chcemy mieć dziecko wiec co ty mi tu za głupoty piszesz widać ze pisze jakaś głupia gowniara twoj komentarz jest tu zbędny

Gość gość
gość dziś Po pierwsze, nie obrażaj mnie z łaski swojej, bo trochę wiosen już mam. Po drugie, jak napisałaś o seksie bez zabezpieczenia, to skojarzyłaś mi się z nieodpowiedzialną małolatą, która wierzy, że misio zdąży wyjąć. A po trzecie, może zrobisz test z krwi?

Gość gość
Już pominę to, że nic o tym, że chcecie dziecko nie wspomniałaś, więc miałam prawo wziąć Cię za nieodpowiedzialną małolatę.

Gość Wspomnienie_lata
No coz. Jesli Ci sie spoznia okres, seks bez zabezbieczenia codziennie to bardzo duze szanse masz na ciaze :-)

Gość gość
Ja tez cię wzięłam za małolatę wiec przepraszam, nie mam jak narazie iść do jakiego kolwiek lekarza wiec dlatego napisałam na forum.

Gość gość
Wspomnienie_lata dziś Kłóciłabym się. Niby szanse większe, bo codziennie, ale tak naprawdę, to w najbardziej płodny dzień prawdopodobieństwo zajścia wynosi marne 30% :)

Gość Wspomnienie_lata
I tak wiecej niz Ci ktorzy dni plodne omijaja wiec badz dobrej mysli i daj potem znac ;-) mi testy wychodzą negatywne a okres spóźnia mi się już 10 dni.. chcialabym zobaczyc dwie cudne kreski ale jakos nie chca sie pokazac.. nie mam kiedy isc na badanie z krwi.. a lekarz dopiero 1 marca :(

Gość gość
Życzę tobie dwuch wspaniałych kreseczek

Gość gość
Życzę tobie dwuch wspaniałych kreseczek

Gość gość
A nie możesz zrobić testu po raz drugi?

Gość Wspomnienie_lata
Robiłam 4 testy. W 25, 29, 34 i 38dc ;)