Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominique2

Co robić z mamą, która jest głupia?

Polecane posty

Jak pewnie widzicie w temacie obraziłam swoją matkę. I tak. Uważam, że jest głupia, gdyż zamierza wrócić do mojego ojca. Moja mama zostawiła ojca w tamtym roku we wrześniu. Myślałam, że zrozumiała, że życie z osobą która Cie bije i zatruwa życie a poza alkoholem nie widzi nic, nie jest warta by należeć do rodziny - myliłam się. Mieszkam teraz z ojczymem, który jest nadopiekuńczy, bo wiele w życiu przeszedł. Mama powiedziała dziś, że związek z nim był chyba tylko chwilą słabości i znów chce wrócić do damskiego boksera. Czy to jest normalne?! Nie wiem już co robić. Ja próbuję rozmawiać ale to nic nie daje. Mój ojczym wyrządza kłótnie za każdym razem kiedy ona wspomni o moim ojcu. Co mam robić? Psycholog? Moja mama uważa, że im to nie pomoże (jej i ojczymowi). Moi rodzice nie mają jeszcze rozwodu, może dlatego chce do niego wrócić? Proszę, powiedzcie co mam robić... Czuje się okropnie. Nikt do niej nie dociera, nawet jej rodzice. Jeśli wróci do ojca będzie jeszcze gorzej. Ja będe pełnoletnia dopiero za 2 lata... Nie chce znów znosić tego koszmaru...

Gość gość
Tak normalne, bo kobiety lubią bad boyow, nic nie zrobisz