Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak Czeczen brnąć w to?

Polecane posty

Gość gość

witam zaczne od tego, że mam 26 lat, nieudany związek za sobą. Jakiś czas temu poznałam super chłopaka. Męski, przystojny, bardzo wysoki, zaradny. Potrafiący zadbac o kobietę, pewny siebie. Pochodzi z Czeczeni. I tuatj mam watpliwości. Czy brnąć w to?

Gość gość
Pochodzi z Czeczenii, czyli pewnie jest muzułmaninem, sunnitą. Może i umie zadbać, żeby kobiecie niczego nie brakowało, nie będzie ona miała nic do powiedzenia. Ja bym bała się związku z mężczyzną z tak patriarchalnej kultury, jaka jest m.in. na Kaukazie.

Gość gość
upupu

Gość gość
Własnie mój poprzedni związek rozpadł się, bo chłopak to była taka "ciapa"- mamisynek, skąpy , nie chciał ze mną chodzić do kina, do restauracji- bo szkoda kasy. Sama musiałam go zaprosić, żeby gdzies wyjść ... Tego chłopaka poznałam w fajnych okolicznościach- szłam z psem, i mojego psa zaatakował wielki owczarek bez smyczy (ja mam 6 kg kundelka). On odgonił tego dużego psa, okrzyczał własciciela, że bez smyczy puszcza- zaproponował, że odwiezie mnie do domu, może do weterynarza? Był bardzo opiekuńczy od samego poczatku. Wyznaje islam, ale mam wrażenie, że nie tak rygorystycznie jak to jest w krajach arabskich. Jego mama pracuje, ma kwiaciarnię- poznałam ją i to nie jest jakaś podległa pod faceta kobietka w burce, tylko fajna, ogarnięta babeczka.

Gość gość
wiesz fajnie to jhest zawsze na poczatku nawet z Polakiem, przypomniej sobie początki z twoim byłym,tez pewnie bylas zakochana po uszy a on dbał o ciebie itd...zawsze tak jest a potem zycie weryfikuję... mysle ze po roku to mozna cos powiedziec o drugim czlowieku a nie po kilku dniach.

Gość gość
jak byś go kochała to byś nie pisała na forum czy "brnąć w to?" więc facet nie dla ciebie nie rozumiem czemu kobiety zadowalają się ochłapami miłość np. ty jest dla ciebie miły to nie powód do związku czy małżeństwa

Gość gość
Będziesz musiała przejść na Islam, i będziesz własnością męźa. On decyduje o wszystkim. Jestem katoliczką, i patriotką, więc tylko polscy mężczyźni.