Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnamłoda89

Najpierw był potężnie mną zauroczony. Teraz olewa, WTF faceci ??!!

Polecane posty

Gość poważnamłoda89

Nie rozumiem. Facet sporo ode mnie starszy, ma pozycję w pracy, przystojny. Ale to nie wydawało mi się ważne. Coś mnie do niego ciągnęło/ciągnie i sama nie wiem co. Po prostu czułam, jakbyśmy się znali od dawna, on także tak twierdził. Pisał mi, mówił czułe słówka, non stop komplementy. Na żywo niewinne przytulanie, pocałunki w czoło, w policzek. Traktował mnie jak damę. Ja zdaję sobie sprawę z tego, że to był niewinny flirt, ale wzniecił moje uczucia, sam też deklarował że coś poczuł... A gdy jesteśmy poza pracą to on mnie olewa. A wiem że nikogo nie ma, jest sam. Nie odpisuje na wiadomości, albo sporadycznie. A później w pracy jak gdyby nigdy nic mnie podrywa. Denerwuje mnie to i załamuje, bo nie wiem jak mam reagować. O CO CHODZI FACETOM? Najpierw bajera, a później mają dziewczynę gdzieś...

Gość gość
mój tak samo i też jestem 89, a on prawie 10 starszy mam wrażenie, że bawi się mną jak kukiełką w teatrze :( lubię go, ale nie mogę już tego znieść

Gość poważnamłoda89
Ja nic nie 'dawałam'. Wręcz przeciwnie. A może jemu o to chodziło... Ale po co by udawał takiego czułego, ja czułam że naprawdę on się mną zauroczył. Może mu przeszkadza 15 lat różnicy, może nie bierze mnie na serio, nie jak kobietę...

Gość gość
W pracy się nudzi wiec adoruje a po pracy ma inna

Gość gość
15 lat to już bardzo starszy, kręciłaś z przeszło 40 latkiem O.o