Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania do kobiet które wyszłym za mąż za PIERWSZYEGO mezczyzne

Polecane posty

Gość gość

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? 2.CZY JESTEŚCIE WIERNE 3.CZY JESTEŚCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY 4,CZY MECIE DZIECI 5.ILE JESTESCIE RAZEM 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK 7.CZY JESTEŚ ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM 8.ILE MACIE LAT?

Gość gość
Jestem 10 lat po ślubie..i on był moim pierwszym chlopakiem..i został moim mężem..tak jestem wierna..mamy 1 dziecko..nie myślę o skoku w bok..tylko żałuję czasem tego że nie spróbowałam z innymi chłopcami.. Jak chodziłam do szkoły to muwili na mnie sex bomba - ale ja się za taką nie uważałam..jestem skromna..

Gość gość
kazda kiedys zdradzi z ciekawosci...to tylko kwestja czasu-albo spotkania odpowiedniego faceta... to nie musi byc po roku-ale po 10,15,20 latach. a te co twierdzą ze nie myslą o zdradzie kłamią. facet żeniąc sie z kobietą dla której jest pierwszym, powinien sie liczyc z tym ze będzie prędzej czy później zdradzony. dlatego taki facet powinien zrobic sobie skok w bok dla samego faktu,by muc gdy dowie sie o zdradzie pochwalic sie ze nie był takim całkowitym frajerem na jakiego wygląda.

Gość gość
Twoja Cię zdradziła też?

Gość gość
''nie myślę o skoku w bok..tylko żałuję czasem tego że nie spróbowałam z innymi chłopcami.. '' w sumie zaprzeczasz sama sobie

Gość kinga2016
Ja mam odwrotny problem,jestem bardzo zazdrosna o byłą kochanke ktorą miał przede mną,oddałabym wszystko żebyśmy byli z mężem dla siebie jedynymi kochankami

Gość gość
Ja zdradzić nie potrafiłabym..nie jestem taka..już nie raz byłam kuszona..nawet jak on mnie zdradził to ja mu odwetu nie zrobiłam tylko mu wybaczyłam..

Mój mąż był moim pierwszym facetem, a że jestem romantyczką - idealistką, to w grę nie wchodził nikt inny jako mąż, chociaż od dziecka kochałam z całego serca innego faceta. Ale do rzeczy: 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? - Tak. Mając 19 lat poznałam mojego m i zdecydowanie nie wyszalałam się. 2.CZY JESTEŚCIE WIERNE - teraz TAK. 3.CZY JESTEŚCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY - TAK 4,CZY MECIE DZIECI - 1 5.ILE JESTESCIE RAZEM - 12 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK- seks musi być wyrazem miłości. 7.CZY JESTEŚ ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM - NIE 8.ILE MACIE LAT? po 30tce

Gość gość
A dlaczego czasem żałuję że nie spróbowałam z innymi chłopcami - a dlatego bo uważam po tych 10 latach że facet nie jest wart takiego poświęcenia i oddania kobiety.

Gość gość
1.Brakuje mi troski,bezpieczenstwa,zaufania czułosci. 2.Jestem wierna,nigdy nie zdradziłam. 3.Mam 2.dzieci. 4.18.lat po ślubie. 5.Jestem wierna ,sex ograniczyłam do zera .Nie sypiam z mężem z powodu jego wrogiej postawy wobec mnie i licznych zdrad. 6.wiek między36-37.

Gość gość
Ps.nie myślę o skoku w bok a jesli już tak z miłosci -to warunek,to najpierw rozwód potem..dopiero reszta.Takie mam zasady.

Gość gość
Ten mój pierwszy mąż to było nieporozumienie. Dopiero przy czwartym partnerze odżyłam.

Gość gość
Jestem.23.42...oraz 23.45...proszę nie mylić mnie z wpisem poniżej.Ja miałam pierwszego i tylko jednego ,nigdy nie zdradziłam.Napisałam tutaj bo taki jest przecież tytuł tego tematu!

Gość gość
"''nie myślę o skoku w bok..tylko żałuję czasem tego że nie spróbowałam z innymi chłopcami.. '' w sumie zaprzeczasz sama sobie" Nie jestem autorką tego wpisu, ale chyba masz problemy z rozumowaniem. skok w bok => "X z pracy jest całkiem niezły, może z nim poflirtuję... Fajnie byłoby zobaczyć, czy z innym będzie inaczej w łózku, lepiej, jaka będzie chemia." wyszalenie się => "Mogłam być mniej konserwatywna za młodu, zobaczyć, jak to jest z kilkoma facetami, teraz już tego nie spróbuję, bo mam męża i nikogo innego nie chcę."

Gość gość
niguj

Gość poznopoznopozno
-nie. kiedys nawet rozmyslalam nad tym, ale doszlam do wniosku, ze ostatecznie chu/j to chu/j, skoro mam satysfakcje z seksu to czego moge szukac wiecej? ;) -jestem wierna (wiem, ze on tez, moglabym tu caly elaborat wypisac, ale wierzcie mi nie mial nawet kiedy ani z kim ;) ) - z tego co mi mowili faceci w pracy to tak - nie -10 lat po slubie, 13 razem, przyjaźnimy sie jakies 17 ;) -kiedys myslalam, wlasnie (jak w pierwszej odpowiedzi) z czysto ciekawego punktu widzenia, jak to by bylo? ale coz by mialo byc? w najlepszym przypadku byloby tak smao, w najgorszym - gorzej. a tego co mamy nie warto psuc dla dowiedzenia sie w sumie niepotrzebnej wiedzy ;) -tak -36

Gość tępa ewka
Ja wyszłam, ale się ze mną rozwiódł.

Gość JoaAmar
My byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami i nie żałuję. Zawsze chciałam seksu z miłości takiej prawdziwej i dojrzałej więc wiele lat się opieralam, w końcu poznałam męża jestem z nim z miłości i nigdy nie myślałem o skoku w bok, choć jesteśmy tylko 3 lata razem więc dużego doświadczenia nie mam. Ale wierzę ze nigdy nie będzie brakować mi innego czy jakiegoś wyszaleć się. 1. Niczego mi nie brakuje 2. Jestem wierna 3. Raczej atrakcyjna, przynajmniej faceci tak uważają. 4. Planujemy właśnie następną ciążę po stracie pierwszego dziecka. 5. Trzy lata po ślubie 6. Wcale nie myślę o skoku w bok 7 . jestem bardzo zadowolona z seksu 8. Mąż 32 ja 26

Gość gość
1,czy czujecie że czegoś wam w życiu brakuje-wyszalenia się?tak 2.czy jesteście wierne-nie 3.czy jesteście uważane za atrakcyjne kobiety tak 4,czy mecie dzieci nie 5.ile jestescie razem 10lat 6.czy czesto (jesli jestes wierna) myślisz o skoku w bok 7.czy jesteś zadowolona z sexu ze stałym partnerem nie 8.ile macie lat? 30

Gość gość
gfn

Gość gość
1. tak 2. nie 3.tak 4.tak 5.20 lat 6.- 7.nie 8.40 lat

Gość kawabi
Mąż był i jest moim pierwszym facetem. Jesteśmy razem od 21,5 roku, po ślubie 11,5. Seks był bardzo ważny w naszym życiu, kochaliśmy się bardzo często - kilka razy w tygodniu, czasami nawet dwa razy dziennie, nawet w ciąży do 8 m - ca współżyliśmy. Bardzo lubiliśmy się całować, pieścić, kochać długo i namiętnie. Tak było przez wiele lat. 1. Nie, nie czuję, że się nie wyszalałam. Miałam innych chłopaków przed, ale z żadnym nie współżyłam. Długo zwlekaliśmy ze ślubem i z dziećmi (to była nasza wspólna decyzja), dlatego mieliśmy dużo czasu na to, by się wyszaleć i sobą nacieszyć. 2. Tak, chociaż czasami myślę o innych facetach, ale nie po to, żeby zdradzić, po prostu brakuje mi zainteresowania ze strony męża, flirtu. On nie jest w ogóle o mnie zazdrosny, niestety. 3. Jestem atrakcyjna, szczupła, wysoka. W szkole średniej nie mogłam się odpędzić od chłopaków. 4. Tak, 2. 5.21,5 roku. 6.Nie, nie zakładam takiej opcji, chociaż o innych facetach zdarza mi się myśleć. 7. Seks był zawsze dla mnie ważny, mój mąż to cudowny kochanek, jednak teraz kochamy się tak rzadko, że nie jestem zadowolona z seksu (raz w miesiącu!!!). On jest wiecznie śpiący, zmęczony, szybko zasypia, bardzo "zdziadział" ostatnio. Ja mam często ochotę na seks, a on na sen. Rozmowy nic nie dają, bo on odbiera moje pretensje w formie żartu. Kiedyś nawet powiedziałam, że muszę się rozejrzeć za innym facetem, ale nawet to nie pomogło. On nie ma kochanki, bo jest albo w domu albo w pracy. 8. Po 40.

Gość gość
Przykre to trochę kiedy siada popęd u faceta a napalone babsko chce więcej. A mówią ze facet myśli chujem.