Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvckedupguy

Pomóżcie, nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość fvckedupguy

Z nie dawno poznaną dziewczyną myślałem, że wszystko się w swoim czasie rozwinie. Wszystko wskazywało na to, że będzie z tego coś więcej niż zwykła znajomość. Teraz nagle wszystko się obróciło o 180 stopni. Od kilku dni brak kontaktu, dziś się widzieliśmy przypadkowo, a ona perfidnie unikała mojego wzroku patrząc się w ziemię, gdy drugim razem spojrzała na mnie i zauważyła, że nasz wzrok się spotyka od razu spojrzała w inną stronę. W pewnym momencie myślałem, że będę mieć szansę powiedzieć zwykłe "cześć" lecz ona przyspieszyła w drugą stronę. Nie wiem czy ona jest wstydliwa wobec mnie czy chce mi dać do znania żebym dał sobie z nią spokój. Co wy byście na moim miejscu zrobili? Dalej starali się o nią czy nie? Z góry dzięki.

Gość gość
Daj se spokój.Nie spełniasz jej oczekiwań. To strata czasu i ona o tym wie.

Gość gość
trudno powiedzieć,bo może być tak i tak ale mnie to raczej na wstydliwość wygląda,sama ze wstydu i oniesmielenia unikam patrzenia innym w oczy

Gość fvckedupguy
Ma ktoś jeszcze jakieś zdanie na ten temat?? :(

podejdź do niej i zapytaj co się stało ? jak cię oleje to daj sobie spokój

Hmm dziwna sytuacja.Ja bym poprosiła na Twoim miejscu o spotkanie i zapytała wprost o co chodzi.jednak raczej wszystko wskazuje na to,że lepiej odpuścić.