Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmęczona byciem dziewicą i załamana i czuje się gorsza.

Polecane posty

Gość gość

Hej, poznałam fajnego chłopaka. Dobrze nam się rozmawiało, podobał mi się z wyglądu i charakteru. Kiedy zaczęło robić się poważnie przyznałam mu się, że jestem jeszcze dziewicą. Tak wyszło więc stwierdziłam, że nie będę z tego robić problemu i powiem mu tak w ramach ostrzeżenia. A on mnie WYŚMIAŁ. Jest mi przykro. Czy dziewictwo to powód do wstydu?!? Przecież mogę się wielu rzeczy nauczyć szybko. Wiem, że faceci wolą takie z któymi będą mieli dobry, szybki seks. Dlatego mam konflikt wewnętrzny, gdyż rosną moje potrzeby z tym związane i mam poczucie, że nie dam przyszłemu partnerowi tego co może mu dac doświadczona dziewczyna, ale nie potrafię iść z kimś ot tak do łóżka nie tracąc przy tym szacunku do siebie. Do tego jestem wyśmiewana w szkole i w rodzinie. Na przedmiocie o wychowaniu do zycia w rodzinie, tylko ja podniosłam rękę że jestem dziewicą. I się zaczęły szykanowanie ze strony koleżanek, ktróre uwazaja ze mam sie za lepsza. Opluly mi plecak ostanio. Ok, wygadalam sie, przepraszam gdzies musiała.

Gość gość
:( Nikt mi nie pomoże

Przecież chciałaś się wygadać, nie prosiłaś o pomoc :)

Gość gość
Ja też jestem dziewica i co z tego. Polecam ci czytanie pisma " Milujsie się" mozesz zamówić albo w necie czytać.

Gość gość
ostatecznie mogę cię bzyknąć 💤

Gość gość
Również polecam książkę z prawdziwego zdazwnia TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo.