Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mało doświadczona

Czy bardzo długi napletek u chłopaka może być przeszkodą...

Polecane posty

Gość Mało doświadczona

...we właściwym założeniu prezerwatywy?

Gość aga22222
niestety tak. z moim chlopakiem jest ten sam problem, a z dlugim to jaki masz na mysli?

Gość gość
długi napletek zwija sie pod prezerwatywe ściągając ją, przerabiałam to z moim. próbowaliście prezerwatyw ściśle przylegających?

Gość gość
obrzydliwe fiuty z dlugim napletkiem sa blee

Gość Mało doświadczona
W czasie erekcji skórka ma ok. 1,5, może 2cm. W stanie wiotkim widziałam tylko raz i według mnie ten zwis ze skórki ma jakieś 5, albo 6cm. Znalazłam zdjęcie w sieci, na którym wygląda to niemal tak samo jak u niego. http://www.abadboy.com/amateur/images/2010/798/100124zf04.jpg To oczywiście nie mojego chłopaka, bo on akurat jest tam gładko ogolony :)

Gość gość
Jak z takimi oblesnymi fiutami mozecie sie ruhac... Wstydu nie macie.

Gość gość
Hej! Mój chłopak też ma bardzo podobnie jak na tym zdjęciu. Ja tego nie odbieram negatywnie. Wręcz przeciwnie. Mam większe pole do przeróżnych baaardzo niegrzecznych zabaw :) Miałam kiedyś infekcję i moja ginekolog podejrzewała, że mój chłopak może być przyczyną i zaproponowała pobranie wymazu także od niego. Jak to zobaczyła, to powiedziała tylko 'O matko, dlaczego pan z tym czegoś nie zrobi?' :)

Gość gość
okropnosc

Gość gość
PSuj2015 twoja glupota nie ma granic. Idz sie leczyc.

Gość gość
O kurde, myślałam, że tylko mój facet ma podobnie. I osobiście bardzo mnie ta skórka podnieca. Nie zamieniłabym na krótszą :)

Gość gość
No nie, no czegoś takiego to jeszcze nie widziałam. Myślałam, że mój ma długi napletek, ale ten jest co najmniej jeszcze raz dłuższy. Od razu mi się włącza wyobraźnia, co można z nim robić. Hi hi

Gość gość
Nie jestem zwolenniczką obrzezania, ale uważam, że tak długą skórę powinno się skrócić. Synek koleżanki był poddany takiemu zabiegowi właśnie ze względu na długość, która była przyczyną wielu infekcji. Po zabiegu infekcje więcej się nie pojawiły i wcale nie został obrzezany, ponieważ z tego, co widziałam jak go przebierała na plaży, żołądź jest nadal zakryta.

Gość gość
Ja tam uważam, że jak chłopak nie ma problemu ze ściąganiem, to nie powinno się nic skracać. Mój chłopak został obrzezany w dzieciństwie z powodu stulejki. Na żywo nigdy napletka nie widziałam.

Gość gość
moj chlopak ma troszke krótszy ten napletek jakies 1cm zwisa jak mu stoi i jest problem z prezerwatywa a z Twoim to nie wiem co powiedziec;/ powaznie az tyle go ma?

Gość gość
jak miał stulejke to teraz nie ma małej główki penisa?

Gość gość
Kilka razy w saunie widziałam takiego z długim napletkiem.Faceci maja po prostu różne fiutki.Każdy ma trochę innego.

Gość gość
Na plaży naturystycznej często widziałam takie zwisające napletki. Widocznie to taka męska uroda.

Gość switch02
Nie wiem w czym problem.Moj napletek w czasie erekcji wystaje poza żołądź plus minus 1-1,5 cm i nie mam kłopotów z seksem ani w przezerwatywie ani bez.Łatwo go ściąga się za główkę.Lubie nawet jak kobietki każą mi go samemu odprowadzić jak rozbieram się przy nich.Nawet przed kamerką:P

i powiem ,że wiele razy słyszałem od partnerek ,że im się podoba mój penis:)

Gość gość
Taki urok plaży naturystów że ludzie się opalaja nago,bo to dużo przyjemniejsze.Tak jak i sauna na golaska jest przyjemniejsza.Zawsze wybieram się do takich w których ludzie są nago.

Gość gość
18,28 a co niby mialy powiedziec ze masz obrzydliwego fiuta