Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta zostawiła mnie dla innego, tamten ją wykorzystał i teraz chce do mnie wr

Polecane posty

Gość gość
Witam podobnie bylo u mnie ja swoja pogonilem dalem kopa w dupsko potem rozwod z jej winy zostala sama kochas zniknąl jak romans się wydal Nie bądz frajer jak cie zdradzila to nie kocha

Gość gość
ale ambicje ma

Gość gość
i nie do konca

Gość gość
dlaczego tyle ludzi jest tak durnych? zostawiają sprawdzonych partnerów dla chwili iluzji, a potem przychodzi rozczarowanie i płacz za tym co było stabilne i sprawdzone. a kobiety to dosłownie w tym przodują.

Gość gość
życie......

Gość gość
Autorze Daj sobie z Nią spokój :) zostaw ja zacznij życie na nowo !

Gość gość
Smutne to wszystko...trzymaj się autorze a twoja ex niestety za błędy się płaci niekiedy całe życie

Gość gość
mnie to rozwaliła historia tej Julii czy jak jej tam, jak jej życie odpłaciło. :-(

Gość gość
up

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto do niej wracać czy nie napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci powie , co ona naprawdę myśli, co czuję i jak to się może zakończyć. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
weź wykur‪wiaj z tą reklamą tarocistki :O🖐️

Gość gość
a ja się zastanawiam skąd to się bierze, że najpierw taka jedna z drugą rumakują, olewają czasami nawet i wieloletnich partnerów dla nowopoznanego kolesia, a potem gdy same są olane, z podkulonym ogonem próbują wrócić?

Gość gość
bo większość kobiet to takie pasożyty i przysysają się do facetów jak te huby do drzewa :O nawet odsetek facetów skomlących o powrót po nieudanym nowym związku, jest o wiele mniejsza aniżeli kobiet.

Gość gość
bywa...

Gość gość
kobieta powinna wrócić do tego z kim miała ślub kościelny , ponieważ jeśli tego nie uczyni to nigdy jej serce nie przestanie krwawić.

Gość gość
wez spadaj z tymi gadkami o slubie koscielnym religijny oszolomie.

Gość gość
Uwielbiam ta bezposredniosc na tym forum po takich wypowiedziach jak wyzej. :D

Gość gość
Gdyby nie inny facet to na Twoim miejscu bym przemyślana, w zależności od tego co czujesz. Mam podobną sytuacje z facetem, któremu po 3 latach związku odbiło na punkcie koleżanki. Tylko ten gad mnie przy swojej ławce wyzwal, poniżyl i jeszcze domagał się przeprosin, wiec to ja go zostawiłam. Nie minął miesiąc a lala go olałes a ten łaske robi i stawia warunki, bo myśli, że go przyjmę. Bądź mądry. Kobieta cie upokorzyla odchodząc do innego, a to ze myślisz, że rogów CI NIE PRZYSTAWILA to bzdura. Emocjonalnie Cie zdradził, a to jeszcze gorzej. Poznasz kogoś kto Cię doceni, a ta króla niech skamle jak każdy kto odchodzi, bo się zakochał i nie wyszło.

Gość gość
Pucharu przechodniego się nie przyjmuje

Gość gość
Kobieta, która kocha woli spacer ze swoim ukochanym niż kolację ze świecami z bogatym gościem. Lepszy dla niej będzie materac dzielony z nim od mieszkania w willi z kilkoma sypialniami. Moim zdaniem była z Tobą bo się nawinąłeś. Teraz próbuje Cię oszukać i wrócić bo boi się, że straci wszystko. To egoistka. Zasługujesz na kobietę, która będzie Cię kochała naprawdę.

Gość gość5
Nikt nie wspomniał,że autor musiałby pracować na jej długi.Podżyrowała kochankowi,a kochanek nie spłaca i i została kobiecina sama bez miłości, chłopa i długami,żal kobiety,ale sama zgotowała sobie taki los.

Znudziłeś się lasce, to zaczęłą ci robić g****oburze. Czyli kłóciła się o byle co, bo miała ciebie dosyć. Niż złego nie zrobiłeś, po prostu chciała cię zostawić. A chciała cię zostawić, bo laski lecą na kasę i w d... mają facetów. Ponoć są wyjątki (nie znam osobiście). A teraz rób co chcesz. Najpewniej się sfrajerzysz, bo tak to z wami jest. Mało jest facetów z charakterem. ;) Elo ptysiu malinowy.

Gość gość
gość5 2016.03.12 Nikt nie wspomniał,że autor musiałby pracować na jej długi.Podżyrowała kochankowi,a kochanek nie spłaca i i została kobiecina sama bez miłości, chłopa i długami,żal kobiety,ale sama zgotowała sobie taki los. x hehehehe dokładnie tak :-D sama sobie zgotowala taki los. tak samo jak ta laska wyżej co ją samochód pierdzielnął. życie jednak lubi sue czasami mścić okrutnie... :-P

Gość gość
No nic, teraz będzie musiała poszukać sobie bogatego sponsora.....