Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnieAreYouOkey

Problem z poznanym facetem

Polecane posty

Gość AnnieAreYouOkey

Cześć. :) Poznałam ostatnio w internecie całkiem fajnego faceta, miło nam się pisze, mamy wspólne zainteresowania, hobby, jeździ motocyklem, lata szybowcami. Co prawda jest 6 lat ode mnie starszy (ja mam 20 lat), ale nie to stanowi problem. Otóż zaprosił mnie do swoich znajomych na Facebooku, ale okazało się, że jego profil jest bardzo ascetyczny i posiada dosłownie pięcioro znajomych. Na moje pytanie, o powód takiego a nie innego wyglądu profilu, odpowiedział, że pracuje jako policjant (Komenda Wojewódzka Policji, wydział ruchu drogowego) i cytuję: "na co dzień mam doczynienia z różnymi, podejrzanym typami , więc nie chcę by mnie zidentyfikowano, a Facebooka ma tylko do kontaktu z osobami, z którymi jest mu się trudno spotkać w realu." Na dowód wysłał mi całkiem wiarygodny dowód, potwierdzający jego profesje. Ale bądźmy szczerzy pracuje w drogowce, a obawia się jakby był co najmniej w kryminalnym. Sama nie wiem, mi to trochę wszystko nie pasuje i nie wiem, czy chce dalej ciągnąć taką "znajomość". A wy, co o tym sądzicie? Zaryzykować, czy zignorować nim okaże się jakimś psychopata? :P

Gość gość
ten "całkiem wiarygodny dowód" to niby co było? bo 99% akcesoriów używanych przez policje można kupić np na allegro włącznie z legitymacją