Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość runt

Jestem bardzo niski karzeł, kobietę o jakim wzroście mogę mieć ?

Polecane posty

Gość runt

Jestem facetem karłem. Mam około 168 cm. Nie rozpaczam z tego jakoś bardzo, bo mój ojciec ma tyle samo co ja. Moja matka ma 140 cm. Zastanawiam się jaką kobietę o jakim wzroście mogę mieć? Wszyscy mi mówią że mogę mieć tylko bardzo niską taką do 150 cm max. Inni z kolei mówią że żadnej nie powinienem mieć, bo przy moim wzroście żadna nie będzie odpowiednia :( A wy co o tym sądzicie? Czy karzeł o wzroście 168 cm może mieć kobietę a jeśli już to ile ona maksymalnie może mieć centymetrów wzrostu? Pozdrawiam runt

Gość gość
wiesz ja mam 158cm i moj byly mial 164cm i mi to nie przeszkadzalo :) a moja kolezanka ma 170cm a jej chlopak 169cm i tez jej to nie przeszkadza sa juz ze soba pare ladnych lat :)

Gość wifcia
Laska 170 cm a facet 169 cm ?? Toż to mezalians jakiś. Ta koleżanka powinna się leczyć, bo bynajmniej zdrowe to to nie jest :(

Gość gość
Pełno takich par oboje po 170 cm

Gość runt
No jestem karłem, bo mam wzrost poniżej 170 cm, a to w dzisiejszych czasach już zalicza się do karłowatości, niestety. W ogóle nie znam nikogo poniżej 170 cm. Wszyscy mają od 170 cm. Jedynie mój ojciec jest niższy i ma tyle samo co ja czyli 168 cm. W ogóle w Polsce nie ma facetów o wzroście niższym niż 170 cm, a jeśli nawet są to można ich na palcach policzyć.

Gość gość
Nie nazywaj się karłem, bo nim nie jesteś ;) A co do kobiety, to widzisz, partnerki 'nie dobiera' sie pod względem wzrostu. Dwoje ludzi się poznaję, odbierają na podobnej fali, umawiają się na randki i decydują na związek Możesz mieć nawet wyższa od siebie, o ile Ty nie będziesz sie czuł z tył z źle i ona tak samo.

Gość runt
Jak nie jestem karłem, jak jestem. Czytałem (nawet tu na kafeterii) że facet poniżej 170 cm to jest karzeł. A ja na pewno nie mam 170 cm, tylko 168, no w porywach 169 cm :( Myślę że kobieta równa wzrostem albo trochę niższa mnie nie zechce i muszę szukać wśród karlic. Znam przypadek że facet był mojego wzrostu i znalazł sobie wymarzoną partnerkę o wzroście 130 cm. Pasowali do siebie idealnie pod względem wzrostu, ale jej niestety przeszkadzało że facet nie ma 170 cm i go zostawiła :(

Gość gość
Przeciętny wzrost Polek to 165, także nie martw się. Większość będzie niższa od ciebie.

Gość runt
Ale ja nie chcę przeciętnej polski, bo będę dla niej za niski. Mam poniżej 170 cm więc tylko karlica wchodzi w grę taka 130-140 cm max. Wszyscy mi mówią że właśnie tylko kobietę o takim wzroście mogę mieć. A jej nawet może przeszkadzać że nie mam 170 cm, bo nawet karlice chcą normalnych facetów a nie karłów :(

Gość gość
@19:30 nic wiecej dodac

Gość gość
oj nie masz sie czym martwic mezczyzna jest karlem jak ma mniej niz 150cm a kobieta gdy ma mniej niz 140cm

Gość gość
Chłopie, jak będziesz brał pod uwagę opinię na kafe, to obawiam się, ze za daleko z tą wiedzą nie zajdziesz. Zrozum, że partnera nie dobiera się na podstawie wzrostu/wagi/koloru oczu. Poznaje się kogos i się zakochuje, tyle. Ja mam 162 i uwierz, że nie przepadam za wysokimi facetami wolę takich w Twoim wzroście, wysocy faceci mnie przerażają, żeby nie napisać, że sie ich boję, to nie czuję się w ich obecności swobodnie, moze dlatego, ze nigdy nie miałam z nimi do czynienia. x Wikipedia: karzeł - człowiek o nienaturalnie niskim wzroście. X http://wiadomosci.dziennik.pl/nauka/artykuly/90259,czym-jest-spowodowana-karlowatosc.html ''Obecnie każdy dorosły, mierzący poniżej 150 centymetrów jest uznawany za karła. ''

Gość do runta
Myślę drogi autorze że możesz mieć kobietę taką do 130 cm. Wyższa odpada, bo będziesz przy niej wyglądał fatalnie. Ale zanim do takiej wystartujesz, to się wpierw jej zapytaj czy nie przeszkadza jej że jesteś taki niski. Ja myślę że nawet kobiecie o wzroście jednego metra mogłoby przeszkadzać że facet nie ma 170 cm, więc lepiej zapytaj. Pozdrawiam

Gość vvxvxvxv

Ja miec 140 cm i szukam 2 metrowej kobieta i ani centymetr nizsza

Gość Pmu

Niscy jesteście bo niskich matkach. Dlatego niskie należy omijać z daleka.