Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać prowadzącego?

Polecane posty

Gość gość

skończyły się już nasze wspólne zajęcia, a facet strasznie mnie kręci, jest koło 30. mam do niego napisać?

I co mu napiszesz? Serio? Zawsze mnie śmieszą studentki zarywające doktorów na uczelni. To on ma cie poderwać, nie odwrotnie.

Gość gość
Z Jakiej racji on ma ją poderwać? Skąd w ogóle pomysł, by autorka miałaby mu się podobać. Może facet lubi dziewczyny w swoim wieku, może jest w związku, może jest gejem i takich "może" jest jeszcze wiele.

Gość gość
zaden 30 latek nie woli rowiesniczek od studentek

A z takiej, że podrywanie wykładowcy jest żenujące, tak jak podrywanie szefa. Będzie zainteresowany, sam poderwie, a pchać się niezainteresowanemu do łóżka to żenada. Szczególnie w takiej sztywnej strukturze, jak uniwerek. Widziałam to dziesiątki razy.

Gość gość
nie zamierzam mu się pchać do łóżka, na siłę zarywać itp.... chodziło mi bardziej o to jak zwrócić na siebie jego uwagę

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
on mi bardzo imponuje- swoją wiedzą, inteligencją, poczuciem humoru. i nawet nie chodzi o wygląd bo jakoś nieziemsko przystojny to on nie jest. zauroczyłam się w nim, chciałabym się z nim spotkać np. na kawę a nie na seks, tylko boję się że może mnie wziąć za jakąś napaloną głupią studenteczkę. jest starszy o 5 lat

Gość gość
podpowie mi ktoś w jaki sposób zwrócić na siebie jego uwagę?

Gość gość
zapuść wąsy

Gość gość
dzięki, próbowałam - ale nie podziałało

Gość gość
A może jakieś mądrzejsze rady?

Gość gość
No właśnie, nie bądź upierdliwa, bo wtedy efekt odwrotny od zamierzonego. Postaraj się dowiedzieć gdzie spędza czas po pracy i tam go niby przypadkiem spotykać, może go zagadać w jakiejś bibliotece, na uczelni, ale to nie może być natrętne. U mnie na studiach taka sytuacja miała niezbyt przyjemny finał, koleżanka pośmiewisko z siebie zrobiła w sumie. Dziewczyny często zarywają do wykładowców, tylko lektor z Francji był chętny, nikt więcej