Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wygląda

Polacy w Polsce wyglądają 10 15 lat starzej niż ludzie na zachodzie

Polecane posty

Gość gość
Polscy faceci gdziekolwiek nie mieszkają z reguły o siebie nie dbają. Myślą że jak cuchba petami i alkoholem to są cool

Gość MAGILLA
No bo tyraja na cudze emerytury teraz to jest nic jak wyrosnie pokolenie z czipami Czip RFID 666 wchodzi ze wszystkie niemowlaki bedom zaszczepione jak w filmie czy ksiazce ORWELLA koniec wolnosci a nie zaglosujesz jak trzeba to cie wylacza to jest straszne ustawa 1066 do tego antyterrorystyczna bedziemy terrorystami taki ucisk bedzie 0 wolnosci prawa glosu i wlasnego zdania szczepionki HPV to trucizna tylko w POLSCE oczywiscie kolonia niewolnikow jest kazdy na export bo tu pozamykali celowo fabryki rzad o to zadbal bysmy umierali staro i bez emerytury ale te 19mln ludzi ze stara generacja to za malo ma nas tu nie byc to draznia ruskiego niedzwiedzia bo narodowcow patryiotow zaq duzo jest cos z tym by pasowalo zrobic jak na marszu banderowskim POLSKA POLICJA PATRYIOTOW zgarnela na POLSKIEJ ziemi niby byli to co nadejdzie bedzie najgorszymi czasami z mozliwych ala jak w filmie durny byl ale cos na wzor THE RUNNING MAN i ORWELLA ksiazki czy filmu i to nie sa zarty tam byly wybuchowe obroze i tak ze na to nie wpadli jeszcze :) idzie katastrofa bedziemy wygladac o 30 lat starzej po to ekspansja muzelmanska i mamy dla POLAKOW ustawe antyterrorystyczna i 1066 spoza unii moga strzelac wojska jak do kaczek a patryjoci na ruskiego niedzwiedzia CZYSTKA ETNICZNA ale nie jak w tej grze w przeciwna strone cos mi tu pachnie totalitaryzmem niewolnictwem totalnym tak to widze ale morze sie myle oby.

Gość gość
Jasne nawet styl ubierania i fryzur w PL jest konserwatywny, co wizualnie postarza. Jak przyjechala kolezanka (35) to ludzie pytali dlaczego ubiera sie jak angielska emerytka. Male koturny lniana spodnica staromodne wisiorki

Gość gość
Styl w PL to dobry smak i najnowsza moda. W uk ubieraja sie w worki na kartofle i mysla ze sa dalej imperium:D bueheheheeeeeeee

Gość gość
Jaka moda, dziecko. Sieciowki i bazary. Malo kogo stac na super ciuchy.

Gość gość
Jak z PL przyjeżdża do kogoś rodzina to od razu widać. Fryzury z lat 80tych, jeansy (dzwony) a do tego szpile. Białe "rybaczki" i obcisłe bluzki ( nie dopasowane, tylko obciskajace każdy wałek tłuszczu). A panowie to ustne słupy reklamowe, od stóp do głów ubrani w nike, Adidas i puma. W PL to szpan a tutaj obciach. Nikt normalny poza siłownia tak się nie ubiera bo wstyd.

Gość gość
Dzinsy dzwony, rozowe kozaki w szpic, pasemka czarno platynowe, tipsy rozowe z diamencikami -- ale sie naogladalam w ambasadzie..

Gość gość
Od tego piwska i alkoholu to macie brzuchy jak kobiety w 9 mies ciąży. I te mordy pijackie z uchem zamiast nosa. Tak wyglądają Polacy 2016.

Gość gość
Chleja piwka I winska pod sklepem, zra kaszany I golony- siedza w domu na zapomodze matczynej albo tyraja w robocie million godzin dziennie. Taki styl zycia postarza, nic nie zrobisz. Oprocz Bingola ktory pracuje we wlasnej firmie za million tysiecy po 2h dziennie bo reszte dnia spedza na Mazurach z zona I osemka dzieci jedzac herbate. Hahahahaha! Oj, patalachy.

Gość gość
Tak, Bingol/wuefista to wyjątkowy ciul polski z pogranicza Uralu. I takich w PL latoś obrodziło jak nigdy.

Gość gość
polacy ciężko pracują za hoojową kase, do tego chlają, palą, ćpają, stres, dlatego szybko się starzeją, wiele kobiet 30 letnich wygląda jakby sporo po 40stce były, a 20 paro latki jakby grubo po 30stce, takie są realia

Gość gość
Dokladnie. Stad Polakom sie wydaje, ze 40 to starosc. A to sie nijak ma do tutejszych 40 czy 50 latkow.

Gość setseni
oj to chyba geny moj ojciec pali chyba z 35 lat nalogowo,jako typowy polak od alko tez nie stroni, cale zycie ciezko tyra a jest szczuply, wysoki, wysportowany, wlosy siwe ale zero lysienia, cialo uwazam ze naprawde fajne jak na swoj wiek, a ma 59 lat czasem widze facetow ok 50 , jacys lysawi wasacze z piwnymi brzuchami, moj ojciec przy nich naprawde dobrze wyglada, dodam ze jego brat starszy o 5 lat, wyglada jeszcze lepiej:) no ale tez nie pali i dobrze sie odzywia.naprawde przystojny facet a nie zaden dziadek ja pale, pije itd a po 30 daja mi 21 do max 25 lat, dzisiaj mnie kolezanka rozbawila ze ona o dowod byla proszona w wieku 21 lat, ja po skonczeniu 32 jestem czasem proszona:) moja babcia 83 lat ma a mniej zmarsczek niz moja 70 letnia ciocia, juz kilka osob skomentowalo ze ma super cere jaka na swoj wiek, a pracuje od 17 roku zycia i tez ciezko, wiadomo teraz emerytura moja mama tez wyglada na mlodsza wiec zaden styl zycia:) geny dobre i tyle