Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytaj Wazne!

Polecane posty

Gość gość

Zyjemy przy koncu czasow. Rozpusta, nienawisc, brak wiary w Boga, satanizm, wojny. Kto ma Pismo Swiete w domu, niech czyta. Dziwna rzecz jest taka, ze ten kto wierzy w Chrystusa powinien sie nie bac, a ten kto nie wierzy powinien sie martwic a jest dokladnie na odwrot. Telewizja nic nie mowi.

Gość gość
i po jakiemu on pitoli ? jak chcesz cos dać do poogladania to po naszemu daj albo w buty se wsadz.

Gość gość
Polski internet nic nie mowi, nie mamy dostepu do informacji. Jestesmy oklamywani przez media. Ludzie obudzcie sie zeby nawrocic sie w pore i zostac ocalonymi przez Jezusa Chrystusa Pana naszego!!!

Gość gość
Streść nam to w 2 zdaniach.

Gość gość
Niestety nie ma nic po Polsku albo nie umiem znalezc. Nie jestem super inteligetna osoba i jestem noga z komputerow, ale licze ze ktos madry przetlumaczy, podlozy napisy i mi pomoze w mojej malej misjii. Ja tylko znam jezyki i czytam Pismo Swiete. Musze dzieci ogarnac i Wam napisze jak ja sie nawrocilam. Tak bardzo bym chciala pomoc chociaz jednemu z Was tym moim pisaniem.

Gość gość
Mam chwilke czasu zeby po krotce strescic: Te filmy sa o ostatnich wydarzeniach na swiecie w kompilacji, ktore ukazuja jakby poczatek wielkiego ucisku przewidzianego w Apokalipsie sw. Jana oraz pasuje do nich rowniez to co mowil Jezus na przyklad w Ewangelii sw. Mateusza. Kto ma Biblie niech czyta. Wydarzenia te maja nawolywac NIE DO STRACHU tylko do NAWROCENIA. Granice czasowe owych wydarzen sa nieznane i nie wiemy czy to bedzie za rok czy za 20 lat. Jezus pozostawil nam te znaki zeby sie nawrocic w pore, zanim on przyjdzie. Jak znajde czas to napisze o moim nawroceniu choc sie wstydze za siebie i ciezko bedzie, ale napisze, tylko musze zobaczyc ze ktos sie interesuje tematem bo nie chce sie wywnetrzac na darmo.

Gość gość
Czy jest tu ktos kto zna angielski i umie podkladac napisy? Mam wiecej takich filmow, na przyklad od takiego pastora D. ktory w sposob humorystyczny i krzepiacy mowi o koncu czasow a w dodatku robi filmiki co tydzien wiec newsy sa swierze. To sie nazywa End Times News Ministry. Czy ktos mi pomoze?

Gość gość
podbijam