Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi siebie..

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kiedyś byłam taka naiwna i głupia? Nie znam drugiej takiej osoby jak ja..:o Byłam piękna, podobna do chistiny pimenovej ale ładniejsza . Cos mi odwalilo i chcialam byc brzydka , wtapiac sie w tlum, nie wyróżniać i nie mieć powodzenia. Robiłam wszystko żeby utrudnić sobie jak najwięcej rzeczy i do dziś tak mam, ze nie potrafię inaczej..:O Nie wykorzystywalam facetow, nie lubilam rywalizowac z kobietami, byłam szlachetna, idealistyczna,naiwna i nieświadoma wielu rzeczy choć nie byłam trzymana pod kloszem. Dziś moje poglądy i charakter zmieniły się o 180stopni,niestety uroda tez. Jestem zwyczajnie brzydka i mam z tego powodu mysli samobojcze. Doroslam, zrozumiałam ludzi, wtopiłam się w ten tlum, i wygladem i sposobem bycia. nienawidzę siebie :O jak to możliwe że przeszłam taka metamorfozę? I ze byłam tak naiwna?

Gość gość
wydaje mi się że prawdziwa piękność nie jest w stanie aż tak zbrzydnąć dlatego provo

Gość gość
Wierz mi ze jest, sama się do tego przyczynilam... chodziłam na solarium, nie używałam kremów żeby szybko mieć zmarszczki (wcześniej nawet przy uśmiechu nie miałam delikatnych kurzych łapek ) , mialam okres ze rzadko mylam wlosy po to zeby wypadly i z gestych pieknych wlosow zostalo mi 20% ,mam przeswity jak babcia.. miałam skrzywienia jedynkę górną i nosiłam ruchomy aparat, w tajemnicy przed rodzicami nie ubieralam go za to konsekwentnie wypychalam żeby językiem aż same się skrzywily. Piłam 20 mocnych herbat dziennie, używałam pasty z fluorem (nie moge) i żeby mam masakrycznie żółte, zaczęłam jesc słodycze żeby mi się zepsuly i w wieku 18 lat miałam pierwszą dziurę, teraz mam 6 w tym jeden ząb po kanalowym . Chudlam i tylam mam pełno rozstępów, ciało jak po ciazy ,zamiast piersi niegdyś jak piłeczki mam puste worki... na zewnatrz jestem calkiem ładna podobno Ale wg mnie brzydka ...chyba mam jakieś zaburzenia psychiczne a raczej mialam... może nie mogłam poradzić sobie Z zainteresowaniem facetow i dlatego wpadłam w taki stan:/ już jako 12 latka mialam wykształcona figurę , a twarz od małego mialam śliczna. Aha i jeszcze sprowokowalam bojke po to by mieć krzywy nos

Gość plus0
z***b se cosinusa

bardzo często śliczne kaczątka wyrastają na brzydkie gęsi, tak jak brzydkie kaczątka na piękne łabędzie. to nie jest żadne novum a zwykła biologia. we wszystkim jest jakiś punkt krytyczny. i jak dziecko było piękne do tych powiedzmy 12lat, to dorastając traci 70% te idealne cechy a potem dochodzą jeszcze zmarszczki, pryszcze, bo przecież nie może być ono bardziej niż piękne z biegiem lat itp. natomiast jak ktoś był od maleńkości brzydki i wszyscy się do tego przyzwyczaili, to czasem po wielu latach może zaskoczyć metamorfozą wyglądu bo wszyscy przywykli, że brzydki, gruby, z pokręconymi zębami nie ma szans nas zaskoczyć, najwyżej bardziej się z wiekiem zeszpecić. prawda stara jak świat.