Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też zauwazylyscie,że panowie

Polecane posty

Gość gość

Sa zahipnotyzowani eleganckimi kobietami tzw damami,nawet jezeli te wygladaja jak zebraki?

Gość gość
nie widzialam eleganckiej damy ktora wyglada jak zebrak...

Gość gość
Haha no tak.. dziwnie to brzmi ale ja osobiście znam kilka kobiet które zachowują się jak damy (nie mylcie z zarozumialoscia) ale skromnie ubrane, zwyczajnie.

Gość gość
nie zauważyłam

Gość gość
ale skromnie ubrane, zwyczajnie x Bo takie są najlepsze, poza tym co to znaczy skromnie ubrane? Że cycków i tyłka na wierzchu nie mają? Albo że zakładają ciuch tylko po to aby metką zaimponować? Faceci nie zwracają uwagi na ciuchy, tylko na kobietę która jest pod ciuchami ;)

Gość gość
baby to chuje

Gość gość
Dama ładnie się wysławia, a nie rzuca qrfami na prawo i lewo. Dama nie nosi biustu na wierzchu, więc trzeba sobie wyobrazić co TAM jest. Dama porusza się z gracją, a nie zamiata tyłkiem ulicy. Dama potrafi zawsze błyskotliwie opowiedzieć i myśli zanim coś powie. Do tego nie trzeba mieć drogich ciuchów i tapety. Każdemu dojrzałemu facetowi imponuje, bo ten gatunek jest na wymarciu. Nie żebym była damą, co to to nie. Ale mi też imponują ;)

Gość gość
Mi jako kobiecie tez przyjaznilam sie z dama

Gość gość
ja wolę taką dziewczynę jakby to powiedziec tajemniczą, coś jakby była w poprzednim wcieleniu chyba złapana przez inkwizycję :-) taka co gra emocjonalnie, nikt jej nie rozumie a ona ma to gdzieś; znacie takie? i co myślicie o nich?