Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop polonizacji europy PRZESTAŃ szkalować wspaniały polski narud

Polecane posty

Gość gość

Polacy to największy i najwspanialszy narud na świecie. W dodatku najinteligentniejszy To kraj wielkiego polaka Jana Pawła i Sobieskiego co bił multikulti w europie. To nie nasza wina, że jesteśmy biedni tylko zachodu bo nas zdradził podczas wojny. Wstydź się :o

Gość gość
Sam jestes malointeligentna czescia polskiego narodu. Narod!

Gość gość
szkoda, że ty (mała litera celowo) nieuku uważający się za patriotę nawet ojczystego języka nie potrafisz używać prawidłowo :o typowy, łysy debil uważający się za "prawdziwego" Polaka. DNO

Gość gość
Nie bedziesz mnie zydowska lewaczko pouczać jak mam pisać w języku moich przodków :o

Gość Stop polonizacji europy
:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d 🖐️

Gość gość
Powtarzam, przestańcie szkalować najwspaniakszy narud w europie.

Gość gość
gość dziś Powtarzam, przestańcie szkalować najwspaniakszy narud w europie. x Człowieku - naród, naród! Jeśli ktoś ci już zwrócił uwagę na bład ort, to weź napisz poprawnie, a nie jak ci się podoba, bo po poście osoby upominającej wygląda to teraz tak, jakbyś z narodu polskiego kpił. Jeśli jesteś Polakiem i jesteś z tego dumny, to naucz się polskiej ortografii, a przynajmniej się staraj. To twój język ojczysty, nie kalecz go.

Gość gość
Milcz ty antypolski lefacki żydzie. Niebedziesz mi muwić jak mam pisać w moim własnym języku :o

Gość gość
Stop polonizacji europy dziś :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d lapka.gif x :-D siedzisz tu 24/h i pilnujesz :-D a tak z ciekawości zapytam nieśmiało - ile pampersów zużywasz dziennie? :)

Gość Stop polonizacji europy
Mniej niż typowa polaczyna podczas z********ania za 6zł/h u polaczkowego mietka byznesmena :D