Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie usg w 100%

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie mamy. Mam do Was pytanie odnośnie badania usg. Czy lekarz robiąc wam to badanie nie pomylił się co do płci dziecka? Czy mówiąc że na przykład urodzicie dziewczynkę to tak było? Jestem w 21 tygodniu ciąży i lekarz na wczorajszej wizycie powiedział mi że będę miała chłopca. Mam już jednego syna który bardzo marzy o siostrze. Nie dociera do niego wiadomość że będzie mieć brata. Gdy o tym mówię to on zaraz krzyczy że chce siostrę a mi robi się wtedy bardzo przykro i chce mi się płakać. Nie ukrywam że ja też bardzo marzyłam o córce. Myślę że jestem złą matką ponieważ nie potrafię spełnić marzenia syna a po drugie bardzo się boję że nie będę potrafiła pokochać drugiego. Co robić?

Gość gość
A co zrobisz? W 21tc płeć jest już pewna. Nawet ja jako laik rozpoznałam na usg że będzie chłopak -zanim lekarz powiedział. W pierwszej ciązy lekarz podał płeć w 14tc i nie pomylił się. ile ma lat syn? Płci się nie da zaplanować więc żadanie twojego syna jest absurdalne.

Gość gość
Usunąć ciaze i sie wykastrować by debilizmu nie szerzyć!!!

Gość gość
Ile ma Twój syn? Może trzeba było nie opowiadać, że będzie miał siostrzyczkę, zanim nie dowiedziałaś się o płci. Moja córka, lat 5 jak zaszłam w ciąże opowiadała, że chce siostrę, że będą się razem bawić itp. jak dowiedziałą się, że będzie brat, była rozczarowana, ale wytłumaczyłam jej, i teraz świaa poza bratem nie widzi, Mały ma 4 m-ce, ona 5 lat.

Gość gość
Ile lat ma syn? Musisz rozmawiać z synem i wyjaśnić, że z bratem można robić wiele fajnych rzeczy. Edukuj go już treaz, aby przyjął dzidziusia z radością. Ale najpierw sama musisz się do tego przekonać...