Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić czy facetowi zależy czy jest z nami z braku laku?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi o świeży związek ale już poważny, 2 lata, oboje ok. 35 lat, para mieszka razem, ma poważne plany etc. Niby wszystko w porządku ale czasem napawają mnie głupie myśli a co jeśli np. zależy mu średnio ale uznał że to już czas na rodzinę, dziecko i pewnie lepszej nie spotka.. Jak to rozpoznać?

Gość gość
I tak, wiem że mniejsze już zegar tyka ale naprawdę jestem pewna ze to w końcu Ten i z nim chce założyć rodzinę :-)

Gość gość
z braku laku - facet nie interesuje się Tobą ani Twoimi sprawami, nie ma dla Ciebie czasu (najczęściej), masz wrażenie, że najchętniej by spędział czas z kolegami ( w każdym razie nie z Tobą)

Gość gość
nie wiesz jak to jest jak komus zalezy? a masz juz 35 lat?

Gość gość
12:16 dokladnie tak

Gość gość
Czas ma, z kolegami wychodzi bardzo rzadko. I nie wiem czy po prostu nie udaje, robi to bo tak wypada czy coś. Nie wiem skądu mnie takie mysli :-)

Gość gość
Up

Gość gość
Ty widocznie jesteś z nim z braku laku i myślisz,ze on tez. Glodnemu chleb na myśli .

Gość gość
brak laku mozna poznac po braku laku? to chyba oczywiste... jak ma 10 adoratorek, byle kochanki i ogolnie jest towarem porzadnym przez kobiety to jest z TOBA BO WYBRAL CIEBIE a jak jest totalnym alienem i nie ma w jego zyciu zadnych kobiet obok Ciebie to sama sie zastanow