Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania281

Przedszkole w Katowicach!

Polecane posty

Gość Mania281

Drogie Panie, czy macie jakieś pozytywne doświadczenia z prywatnym przedszkolem w Katowciach? Ja mam niepozytywne z publicznym, dlatego zdecydowałam się na zmianę. Odległość itd nie ma znaczenia, ważne żeby dziecko było zadowolone, miało dobrą opiekę i uczyło się czegoś nowego. Przeglądam stronę http://katowiceprzedszkole.pl/ i wygląda to całkiem przyjaźnie, dodtakowe zajęcia, duża przestrzeń i ogród. Czy ktoś ma jakieś dośaiwdczenia z tymi siódemkami? :)

Gość zosiasamosiia
mam pozytywne z prywatnym i niepozytywne z publicznym. od tego roku jesteśmy w wesołych siódemkach i bardzo chwalę zarówno opiekę, jak i wyżywienie

Gość gość
Mój synek chodzi do wesołych siódemek i jestem bardzo zadowolona. Nie mam problemu z zaprowadzaniem go na zajęcia bo sam chętnie tam chodzi. Zajęcia są bardzo ciekawe i jeszcze nigdy mi nie powiedział że mu coś się tam nie podoba

Gość gość
Moje dzieciaki też chodzą do wesołych siódemek. Zdecydowałam się na to przedszkole z polecenia koleżanki, której synek tam chodził. Panie przedszkolanki są przesympatyczne, mają bardzo dobre podejście do dzieci, dobrze się nimi opiekują i fajnie organizują czas! Moje dzieci jedzą zarówno śniadanie i obiady, są dobre jakościowo, smaczne, moje dzieciaki nigdy nie narzekały że coś jest nie tak!

Gość gość
wyłącznie przedszkole Wesołe Słoneczka bynajmniej mnie ta placowka najbardziej przekonała

Gość gość
Ja dla swojego dziecka wybrałam prywatne przedszkole Centrum Edukacji "Familia" www.familia.edu.pl i to był bardzo dobry wybór. Opieka na wysokim poziomie, rozwijające zajęcia, fajne wycieczki, smaczne posiłki

Gość mamka333
Moje dzieci chodziły do Wesołych Siódemek :P super przedszkole, dzieci były bardzo zadowolone z tego przedszkola :)

Gość gość
Ja bardzo dobrze wspominam Centrum Edukacji Familia http://familia.edu.pl/ gdzie w przedszkolu była moja córka. Mają bardzo dobre podejście do dzieci i ciekawe, kreatywne zajęcia.

Gość gość
rodzinna atmosfera, miłe opiekunki, złego słowa nie mogę powiedzieć o Niepublicznym Przedszkolu Kropeczki na ul. Biedronek 1. Dzieciaki uczą się tam angielskiego, bo to przedszkole językowe http://www.kropeczki.pl/

Gość gość
Moja córka chodzi do przedszkola http://familia.edu.pl/ i sobie chwalę. Atmosfera przyjemna, bezstresowa, bo nauczycielki po prostu mają wiedzę, jak się zajmować tymi dziećmi i jak im wypełnić czas w ten sposób, aby nie było nudno, a ciekawie. Jak kochani szukacie fajnego miejsca dla dziecka to polecam to przedszkole.

Gość gość
Zdecydowanie Wesołe Siódemki na ul. Granicznej 42, to jest niepubliczne przedszkole. Moje dzieci tam są zapisane i jestem zadowolona z tej placówki. Mają świetne panie przedszkolanki. A przedszkole samo w sobie jest bardzo dobrze wyposażone.

Gość gość
Ja tez polecam to przedszkole Familia na Marmurowej. Moje dziecko tam chodziło i dziecko bratowej i obie miałyśmy tak różne dzieciaki jedno grzeczne a drugi diabeł wcielony a jednak miałyśmy takie samo pozytywne zdanie o tym przedszkolu.

Gość ritunnia

moje dziecko też chodzi do przedszkola prywatnego, tyle, że w Warszawie 🙂 generalnie zrezygnowałam z placówki publicznej bo uważam, ze te prywatne są w stanie zaoferować swoim wychowankom dużo wiecej 🙂 my postawilismy na Te Vizję na Wawrze i teraz, po 2 latach uważam, ze to był świetny wybór 🙂 w grupie jest odpowiednia liczba dzieci, wychowawczynie mają realne szanse by każdemu z nich poświęcić odpowiednio dużo swojego czasu i uwagi.