Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po pół roku zamieszkanie ze sobą ?

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie ?

Gość Aaaaaccccccc
To zalezy , ja tak wlasnie zrobilam I na dobre wyszlo, juz 5 lat razem.

Gość gość
Jestem na NIE! Najpierw oświadczyny a potem zabawa w dom. Jak zamieszkasz to się nie doczekasz niczego. NIE NIE NIE! Głupie czasy nastały, dziewczyny się nie szzanuja i faceci to wykorzytsują!

Gość gość
my zamieszkalismy ze soba po miesiacu a teraz jestesmy juz 2 lata po slubie :)

Gość gość
gość dziś hahhaha dobre wyglada na to ze nikt Cie poprostu nie chce ;D

Gość gość
Wreszcie jestem szczęśliwa. Mam 25 lat i tak naprawdę jeden związek za sobą gdzie zdradził mnie chłopak. Przez 4 lata byłam singielką - słuchałam wiecznie jęczącej babci, nie zadowolenia rodziców i wieczne pytania pod tytułem; ,,a masz już kogoś ", a on w maju będzie miał 27 lat, ma za sobą jeden dłuższy związek i przez ostatnie 5 lat był sam. Zakochałam się w nim, bo jest inny. Szanował mnie, traktował jak księżniczkę.

Gość gość
To zalezy. Z pierwszym mezem tak zrobilismy i wyszedl koszmar, z drugim tez tak zrobilismy mamy dwoje dzieci mieszkanie jestesmy bardzo szczesliwi.

Gość gość
Ależ ty głupia. Żaden facet nie wytrzyma sam 5 lat.

Gość gość
Po co sie pchacie dobrowolnie do tej katorgi?... Brakuje wam roboty, ze tak za niewolnika szybko sie pchacie... Ale glupie te dziewczyny...

Gość gość
Jaka niewolnice? Ja jestem chyba gorszym leniem niz on wiec nie ma mowy o sprzataniu i gotowaniu za niego. Dzielimy sie obowiazkami moj facet jest dobrze wychowany i to rozumie. Oboje jeszcze studiujemy. Zamieszkalismy ze soba po roku ale wczesniej bylo tak ze on spal u mnie albo ja u niego w mieszkanu wiec praktycznie jakbysmy mieszkali razem. :)

Gość gość
Fajne macie doświadczenia życiowe, że wspólne zamieszkanie to dla was katorga. Współczuję.

Gość gość
Ja uważam, że warto zamieszkać ze sobą przed ślubem :)

Gość gość
Jak chcesz być konkubina i darmowym worem na spermę to polecam taki układ

Gość gość
Czyli zony to platne wory na sperme? To chyba lepiej byc konkubina niz prostytutka ktora d******py za obraczke. A na to wychodzi. Szkoda ze dziewicami do tego slubu nie jestescie, d**y dajecie, lody robicie ale "wspolne mieszkanie to nieszanowanie się" :D lepiej sie nie szanowac z jednym, niż "spotykac" z 10 az sie trafi taki co sie oswiadczy

Gość gość
Jak sie czyta te wpisy zaściankowe o worach na sperme i konkubinacie to włos sie jeży. Czyli waszym zdaniem ma sie oświadczyć po pol roku, mieszkac osobno przez 5 lat czyli byc w narzeczeństwie. Pozniej wziasc ślub i dopiero zamieszkać razem? Skad wy takie teksty o tych worach bierzecie. Zycie to nie serial. Jedno chcą spróbować, drudzy czekają w nieskończoność. To ze kobieta chce zamieszkać z facetem to znaczy ze nie szanuje sie. Co raz głupsze tematy na kafe i co raz głupsze odpowiedzi.

Gość gość
O ulubiony temat konkubin ! Z/w idę po popcorn :D