Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z masturbacja

Polecane posty

Gość gość

Co robić? Jestem kobietą, mam męża ale od seksu z nim wolę masturbację, robię to codziennie. Seks też często uprawiany,niestety nie sprawia mi przyjemności. Pewnie to przez masturbację. Jak się uwolnić z szponów uzależnienia?

Gość gość
Up

Gość gość
Poprostu potrzebujesz stymulacji łechtaczki. To zupełnie normalne. Poproś męża żeby rżnął cię od tyłu, a ty w tym czasie masuj ręką szparkę. Dzięki temu seks zacznie być przyjemny.

Gość gość
Robię tak,ale mąż ma pretensje,że nie potrafi mnie zadowolić. Tak jakby to była moja wina

Gość gość
To nie jest twoja wina. Większość kobiet, aby odczuwać przyjemność, potrzebuje manualnej stymulacji łechtaczki. Dotyczy to zarówno stosunku dopochwowego jak i analnego. Bez masowania łechtaczki czują się źle.

Gość gość
Technicznie rzecz ujmując, najszybszą metodą doprowadzenia kobiety do orgazmu, jest zahaczenie środkowym palcem dłoni o miejsce gdzie płatki szparki łączą się na górze i intensywne "trzęsienie" palcem na wszystkie strony. Znajduje się tam główna wiązka nerwów obsługujących kobiece narządy płciowe. Jej stymulacja wywołuje niekontrolowane skurcze mięśni w ciągu kilku minut.